Σε συναγερμό τέθηκε στο πρόσφατο παρελθόν η Αστυνομία μετά από πληροφορία πως μαθητής γυμνασίου στην Κοκκινοτριμιθιά, ετοιμαζόταν για χτύπημα εντός του σχολείου του, με την χρήση όπλου.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν ενώπιον της Ad Hoc Επιτροπής που συζητήθηκε το δημογραφικό, ενώπιον των Αρχών υπήρχε πριν από μερικούς μήνες συγκεκριμένη πληροφορία εναντίον μαθητή, που έκανε λόγο για συγκεκριμένο σχέδιο. Συγκεκριμένα, η πληροφορία που λήφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, έλεγε πως ο ανήλικος σχεδίαζε να εισέλθει στο σχολείο έχοντας στην κατοχή του όπλο, με σκοπό να ανοίξει πυρ κατά πάντων.

Την σχετική πληροφορία έφερε στο φως ο πρόεδρος του συνδέσμου γονέων του σχολείου, Πόλυς Πολυκάρπου, στα πλαίσια της συζήτησης για προβλήματα που δημιουργούνται στην περιοχή από τον μεγάλο αριθμό αλλοδαπών, αναφέροντας πως παρά το γεγονός πως δεν έχει την εξουσιοδότηση από την Διευθύντρια για να αποκαλύψει το περιστατικό, εντούτοις το έφερε στο φως ώστε να δείξει το μέγεθος του προβλήματος που παρατηρείται σε κάποιες περιπτώσεις.

Μετά από την σχετική πληροφορία που έφθασε ενώπιον των Αρχών, μέλη της δύναμης διεξήγαγαν έρευνες, έπειτα από τις οποίες εντοπίστηκαν στην οικία που διέμενε, κατά το δεδομένο χρόνο ο ανήλικος, χάρτης του σχολείου και διάφορες σημειώσεις, ωστόσο δεν εντοπίστηκε οποιοδήποτε όπλο.

Ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αστυνομίας, που ήταν παρόν στην συνεδρίαση, στο άκουσμα του περιστατικού, έγνεψε καταφατικά, επιβεβαιώνοντας τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος του συνδέσμου γονέων.

Ο ανήλικος έτυχε χειρισμού από την Αστυνομία και τις ιατρικές υπηρεσίες, ενώ έγιναν παράλληλες έρευνες ώστε να διερευνηθεί πλήρως το περιστατικό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.