ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε το πρωί στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, λόγω της άμεσης επέμβασης των πυροσβεστικών δυνάμεων από εδάφους και αέρος.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή για τον πλήρη έλεγχο της φωτιάς

Η Πυροσβεστική ειδοποίησε για την φωτιά στις 11:10 το πρωί σε πευκόφυτη περιοχή και σε μια απόσταση 1.000 περίπου μέτρων από την κωμόπολη του Μαρτίνου.

Η φωτιά βοηθούμενη τώρα από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή πήρε αμέσως διαστάσεις. Αμέσως χτύπησε συναγερμός στις πυροσβεστικές δυνάμεις τόσο της Αταλάντης όσο της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας.

Η άμεση παρουσία επίγειων δυνάμεων με 13 οχήματα και 26 πυροσβέστες όπως επίσης και τρεις ομάδες Πεζοπόρου τμήματος σε συνδυασμό με τις ρίψεις νερού που έκαναν δύο αεροσκάφη τύπου Καναντέρ αλλά και άλλα δύο Πετζετέλ από το αεροδρόμιο της Λαμίας όπως επίσης και ένα ελικόπτερο περιόρισαν πολύ γρήγορα την καταστροφική της πορεία και είναι θέμα χρόνου πλέον ότι θα την θέσουν υπό έλεγχο.

Υπό έλεγχο τέθηκε τωρα η φωτιά που ξέσπασε το πρωί στο Μαρτίνο Φθιώτιδας, λόγω της άμεσης επέμβασης των πυροσβεστικών δυνάμεων από εδάφους και αέρος.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.