«Απελπισία, θυμός, πόνος, θλίψη ... Ενώ η ζωή είναι αρκετά σκληρή όταν νιώθεις έστω και ένα, τα ζούμε όλα αυτά τα συναισθήματα μαζί εδώ και πολύ καιρό. Αξίζουμε πραγματικά αυτό; Υπάρχει τέλος;»

Οι τουρκικές αρχές εμφανίζονται ανήμπορες να ανταπεξέλθουν στα πύρινα μέτωπα – Οι φωτιές μαίνονται σε πολλές περιοχές της χώρας, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο Μπόντρουμ
Μπροστά σε μια πρωτοφανή οικολογική καταστροφή βρίσκονται οι αρχές της Τουρκίας. Οι φωτιές που συνεχίζουν να καίνε σε πολλά σημεία της χώρας, έχουν εξοργίσει τους πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι εικόνες που μεταδίδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν την απόλυτη καταστροφή με την αγωνία να κορυφώνεται.

Στο πλέον τουριστικό μέρος της Τουρκίας, το Μπόντρουμ, τουρίστες εκκενώνουν την περιοχή ακόμη και με βάρκες ενώ οι φλόγες είναι κυριολεκτικά μια ανάσα μακριά τους. Την ίδια ώρα, οι πολίτες είναι εξοργισμένοι με τον τρόπο που η κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν διαχειρίζεται την κρίση

Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν δημιουργήσει μια δική τους έκκληση μέσα από το twitter ζητώντας ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων από τις γειτονικές χώρες, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Ανάμεσα στους πολίτες είναι και ο ποδοσφαιριστής, Umut Nayir, που βρίσκεται στην Ουγγαρία εγκαλώντας την Τουρκική κυβέρνηση.

«Απελπισία, θυμός, πόνος, θλίψη … Ενώ η ζωή είναι αρκετά σκληρή όταν νιώθεις έστω και ένα, τα ζούμε όλα αυτά τα συναισθήματα μαζί εδώ και πολύ καιρό. Αξίζουμε πραγματικά αυτό; Υπάρχει τέλος;»

Δείτε τα μηνύματα πολιτών:

«Αυτό είναι το Μπόντρουμ. Το μοιράζομαι γιατί νιώθω αβοήθητος. Η κυβέρνηση μοιάζει να έχει χάσει τον έλεγχο και η «υπερηφάνεια τους» δεν τους επιτρέπει να το παραδεχθούν.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.