ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά τώρα στη Φθιώτιδα.
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Τιθορέας Φθιώτιδας ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής για την κατάσβεση, ενώ έχει ενισχύσει πλέον τις δυνάμεις και στην περιοχή έχουν σπεύσει 62 πυροσβέστες με 20 οχήματα, ενώ από αέρος συνδράμουν 1 ελικόπτερο, 2 καναντέρ και 2 PZL.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά δεν έχει απειλήσει κατοικημένη περιοχή.
Πυροσβεστικό Σώμα
@pyrosvestiki
· 2ω
#Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή της Τιθορέας Φθιώτιδας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 35 #πυροσβέστες με 16 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος με 6 πυροσβέστες, 2 Α/Φ και 2 PZL.
Πυροσβεστικό Σώμα
@pyrosvestiki
Φωτιά ΤΩΡΑ: Ενισχύονται οι δυνάμεις στην περιοχή της Τιθορέας Φθιώτιδος. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί 62 #πυροσβέστες με 20 οχήματα, 1 Ε/Π, 2 Α/Φ, 2 PZL. Αναλυτικά οι επίγειες δυνάμεις: 49 πυρστες με 20 οχήματα &13 πυρστες πεζοπόρο τμήμα. Συνδράμουν 4 υδροφόρες & 2 μηχανήματα έργου της ΓΓΠΠ
Οι καπνοί είναι ορατοί σε μεγάλη απόσταση και, σύμφωνα με όσα αντίκρισαν αρχικά οι άντρες της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά φαίνεται ότι εκδηλώθηκε ταυτόχρονα σε τέσσερα διαφορετικά σημεία.
Τον συντονισμό έχει αναλάβει ο Περιφερειακός Διοικητής ΠΥ Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Βαγγέλης Παλιός.
Προσθήκη σχολίου