Μάχη σώμα με σώμα. Δημότες και πυροσβέστες καταθέτουν ψυχή. Η φωτιά δεν έσβησε στη θάλασσα γιατί ρίξαμε νερό. Με εναέρια και επίγεια μέσα», σημειώνει ο δήμαρχος Ιστιαίας- Αιδηψού κ. Γιάννης Κοντζιάς στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η φωτιά συνεχίζει να καίει με κατεύθυνση την Ιστιαία, που έχει καλυφθεί από καπνούς – Αναζωπύρωση σε Γαλατσώνα, Αβγαριά – Η ανάρτηση του δημάρχου Ιστιαίας για την ολονύχτια μάχη στις Καματριάδες – Πολυεθνική δύναμη «μαμούθ» 873 πυροσβεστών επιχειρεί στη βόρεια Εύβοια

Αντιμέτωποι με επικίνδυνες αναζωπυρώσεις βρίσκονται για άλλη μία ημέρα πυροσβέστες και εθελοντές στη φωτιά που καίει την βόρεια Εύβοια. Από το απόγευμα της Δευτέρας, η προσπάθειά τους εστιάζεται στο να ανακοπεί η πορεία της φωτιάς πριν φτάσει στην Ιστιαία, που είναι καλυμμένη από καπνούς και η ορατότητα είναι χαμηλή.

Μεγάλη πυροσβεστική δύναμη επιχειρεί στην Καστανιώτισσα, που είναι στο δρόμο του πύρινου μετώπου. Νέες επικίνδυνες αναζωπυρώσεις ανησυχούν τις πυροσβεστικές δυνάμεις μεταξύ Γαλατσώνας και Αβγαριάς.

Έξω από το χωριό Καματριάδες δόθηκε μία ολονύχτια μάχη για να ανακοπεί η πορεία της φωτιάς με κατεύθυνση προς Ιστιαία και Αιδηψό – και πλέον εκεί η κατάσταση θεωρείται υπό έλεγχο. «Στο μέτωπο των Καματριάδων τα πράγματα είναι υπό έλεγχο. Μάχη σώμα με σώμα. Δημότες και πυροσβέστες καταθέτουν ψυχή. Η φωτιά δεν έσβησε στη θάλασσα γιατί ρίξαμε νερό. Με εναέρια και επίγεια μέσα», σημειώνει ο δήμαρχος Ιστιαίας- Αιδηψού κ. Γιάννης Κοντζιάς στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.