ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Πύρινος εφιάλτης στη Σκόπελο. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Αμάραντο Σκοπέλου.
Στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς επιχειρούν 8 άνδρες της Πυροσβεστικής με 4 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ένα ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φλόγες δεν απειλούν μέχρι στιγμής κατοικίες.
Ο συναγερμός στην Πυροσβεστική σήμανε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής (22/07/2018).
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, δεν ελλοχεύει κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές.
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ αυτή την ώρα επιχειρούν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 1 ελικόπτερο και 4 αεροσκάφη.
Στο σημείο επιχειρεί σύσσωμη η πυροσβεστική δύναμη του νησιού, 4 πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Ο δήμαρχος του νησιού Χρήστος Βασιλούδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέχρι να πέσει το φως της ημέρας η πυρκαγιά που ξέσπασε στη Σκόπελο θα έχει τεθεί υπό έλεγχο.
Ανακοίνωση από Πυροσβεστικό Σώμα
Πυροσβεστικό Σώμα
@pyrosvestiki
Σε εξέλιξη #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αμάραντος στη Σκόπελο. Κινητοποιήθηκαν άμεσα 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα, μια ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 1 Ε/Π και 4 Α/Φ.
Εικόνες από τη φωτιά
Προσθήκη σχολίου