ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ: Φωτιά εν υπάιθρω, στην περιοχή Κακή Βίγλα Σαλαμίνας. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 20 #πυροσβέστες με 9 οχήματα. Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Φωτιά ξέσπασε τώρα στη Σαλαμίνα.

Επί τόπου έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, οι οποίοι έχουν ριχτεί στην μάχη της κατάσβεσης.

Με εντολή του επικεφαλής των πυροσβεστικών δυνάμεων και τη συνδρομή του Δήμου και της Αστυνομίας έγινε για προληπτικούς λόγους, εκκένωση ορισμένων κατοικιών που βρίσκονται κοντά στις διάσπαρτες εστίες στην περιοχή.

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Κακή Βίγλα Σαλαμίνα το πρωί της Τρίτης.

Η πυρκαγιά λίγο πριν τις 11 τέθηκε υπό έλεγχο.

Φωτιές

Για να προστατευτεί κανείς απ’ τη φωτιά, είναι σημαντικό να γνωρίζει τα βασικά χαρακτηριστικά της. Η φωτιά εξαπλώνεται γρήγορα, δεν αφήνει χρόνο για να πάρει κανείς τα πολύτιμα γι αυτόν αντικείμενα, ή για να τηλεφωνήσει.

Σε μόνο δύο λεπτά, η φωτιά μπορεί να απειλήσει τη ζωή κάποιου. Πέντε λεπτά, αρκούν για να κυκλώσουν οι φλόγες ένα ολόκληρο σπίτι.

Η ζέστη και ο καπνός από μία φωτιά μπορούν να είναι πιο επικίνδυνα από τις φλόγες. Η εισπνοή του καυτού καπνού μπορεί να κάνει ζημιά στους ανθρώπινους πνεύμονες.

Η φωτιά παράγει δηλητηριώδη αέρια τα οποία αποπροσανατολίζουν και ζαλίζουν. Μπορεί να προκαλέσει μέχρι και βαθύ ύπνο. Η ασφυξία είναι το συχνότερο αίτιο θανάτου σε φωτιές, αφήνοντας τους θανάτους από κάψιμο πολύ πιο κάτω με αναλογία 3 προς 1.

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.