Η Πυροσβεστική κάνει έκκληση στο κοινό αν εντοπίσει οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα στην περιοχή να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

Πυρκαγιά σε 1 εκτάριο από χόρτα και αγρία βλάστηση σε κατοικημένη περιοχή βόρεια του χωριού Τρεμιθούσα. Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο, ενώ έγινε προστασία κατοικιών και επαύλεων που βρίσκονται στην περιοχή. Για την κατάσβεσή της εργάζονται 4 πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς πόλης και Επαρχίας Πάφου Κοινοτικό Συμβούλιο Τάλας – μία Φ.Π.Μ Επαρχιακή διοίκηση – και ένας ιδιωτικός γεωργικός ελκυστήρας Η πυρκαγιά ξεκίνησε από την άκρη αγροτικού δρόμου.

Στο μεταξύ, πυρκαγιά ξέσπασε σε ένα εκτάριο από ξηρά χόρτα, αγρία βλάστηση και σκουπίδια μεταξύ της βιομηχανικής περιοχής Αγ. Συλά και της κοινότητας Βατί στην Επαρχία Λεμεσού. Εργάζονται για την κατάσβεση δύο πυροσβεστικά οχήματα από Επαρχία Λεμεσού. Το τελευταίο δεκαήμερο η Πυροσβεστικη Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε αρκετά περιστατικά πυρκαγιών στη συγκεκριμένη περιοχή. Τόσο η Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και η Αστυνομία βρίσκονται σε εγρήγορση και επιτηρούν την περιοχή.

Υπενθυμίζουμε το κοινό ότι το άναμμα φωτιάς για οποιοδήποτε λόγο είναι παράνομο και τιμωρείται με αυστηρές ποινές. Η Πυροσβεστική κάνει έκκληση στο κοινό αν εντοπίσει οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα στην περιοχή να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.