Η πιο δυνατή φωτιά εντοπίζεται αυτή τη στιγμή στην Εύβοια, όπου λόγω των ισχυρών ανέμων έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, το απόγευμα, οδηγώντας στην εκκένωση δύο οικισμών, Νημποριό και Καγκαδαίοι, ενώ εστάλη και μήνυμα 112 από την Πολιτική Προστασία για απομάκρυνση των κατοίκων.

Βελτιωμένη η εικόνα από τη φωτιά στην Εύβοια – Επί τόπου 64 πυροσβέστες με 23 οχήματα – Νωρίτερα εκκενώθηκαν δύο οικισμοί και εστάλη μήνυμα από την Πολιτική Προστασία – Σε ύφεση η φωτιά στον Βαρνάβα – Έφτασε στις αυλές σπιτιών, έκλεισαν δρόμοι
Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες δίνουν οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε διάφορα σημεία της χώρας. Η πιο δυνατή φωτιά εντοπίζεται αυτή τη στιγμή στην Εύβοια, όπου λόγω των ισχυρών ανέμων έλαβε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, το απόγευμα, οδηγώντας στην εκκένωση δύο οικισμών, Νημποριό και Καγκαδαίοι, ενώ εστάλη και μήνυμα 112 από την Πολιτική Προστασία για απομάκρυνση των κατοίκων.

Βελτιωμένη είναι, πάντως, τις τελευταίες ώρες, η εικόνα από τη φωτιά στην Εύβοια, ενώ επί τόπου επιχειρούν 64 πυροσβέστες με 23 οχήματα. Νωρίτερα, τις προσπάθειες κατάσβεσης συνέδραμαν εννέα εναέρια μέσα.

Πριν από λίγη ώρα εκδηλώθηκε δασική πυρκαγιά, στην περιοχή Σοφό Ασπροπύργου.

Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά στον Βαρνάβα που προκάλεσε νωρίτερα ανησυχία, φτάνοντας στις αυλές σπιτιών και αναγκάζοντας κατοίκους να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.