Όπως φαίνεται και από φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες στα social media, ο καπνός είναι ορατός σε Πειραιά, Νότια Προάστια, Βόρεια Προάστια, καθώς και σε άλλες περιοχές.

Το μέγεθος της φωτιάς το αντιλαμβάνεται κάποιος ακόμα και από την Αττική. Κι αυτό γιατί ένα τεράστιο σύννεφο καπνού έχει «σκεπάσει» περιοχές στον Πειραιά και στα νότια προάστια. Αναφορές υπάρχουν επίσης για ορατό καπνό και από τις Κυκλάδες.

Σε έκτακτη ανακοίνωσή του, το Forecast Weather Greece καλεί τους κατοίκους σε αρκετές περιοχές να κλείσουν τα παράθυρά τους εξαιτίας του καπνού.

«Λόγω των Β.δυτικών ανέμων ο καπνός τις επόμενες ώρες ίσως είναι πιο έντονος. Κλείστε τα παράθυρα στις περιοχές που βρίσκονται μέσα στο πλαίσιο. Από τους Αγίους Θεοδώρους, Κινέτα, Μέγαρα Σαλαμίνα, Αίγινα και σε όλη την Αττική. Το μέτωπο είναι μεγάλο. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν το πρωί. Ακολουθήστε μας και στην ομάδα μας» αναφέρει.

Όπως φαίνεται και από φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες στα social media, ο καπνός είναι ορατός σε Πειραιά, Νότια Προάστια, Βόρεια Προάστια, καθώς και σε άλλες περιοχές.

Wild fire burning in Schinos Korinthos all night. Smoke and ash reach #Athens. Surrounding areas have been evacuate#Σχινο_Κορινθιας#Σχίνος#Greece pic.twitter.com/OMFIkPwXt2

— Christina Themelis (@tinathemelis) May 20, 2021
#φωτια #Σχινος Το σύννεφο καπνού πάνω από τα Νότια προάστια, τώρα από Υμηττό..pic.twitter.com/44nxuvSdj2

— Maria Kappatou (@MariaKappatou) May 20, 2021
Από Νέο Φάληρο καπνός #Σχινος pic.twitter.com/UTSyfBumzZ

— Kostaskl 🇬🇷 (@Kostaskl2) May 20, 2021
Το μπαλκόνι μου Πειραιά στάχτες παντού pic.twitter.com/wGDtK2XNnL

— Nick Stefanes(@Nick_TheLeader) May 20, 2021

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.