Πυρκαγιά εξελίσσεται στην περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Τρόζενας και Γεροβάσας. Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Ανδρέας Κεττής, η πυρκαγιά είναι σε δύο εστίες.

Ο κ. Κεττής σημείωσε ότι έχουν ανταποκριθεί 4 πυροσβεστικά οχήματα από σταθμούς της Υπαίθρου και της Λεμεσού και τον σταθμό Υπαίθρου Κελοκεδάρων Πάφου. Επιπλέον, ενεργοποιήθηκε το Τμήμα Δασών, το οποίο συμβάλλει με 2 αεροσκάφη και επίγειες δυνάμεις.

“Αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη πυρκαγιά μεταξύ των Κοινοτήτων Τρόζενας -Γεροβάσας. Η πυρκαγιά είναι σε δύο εστίες. Ανταποκρίθηκαν 4 πυροσβ οχήματα από Σταθμούς Υπαίθρου και Λεμεσού και Σταθμό Υπαίθρου Κελοκεδαρων Πάφου. Ενεργοποιήθηκε επίσης το Τμήμα Δασών και θα συμβάλει με 2 αεροσκάφη και επίγειες δυνάμεις. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη”, αναφέρει στην ανάρτησή του.

Εξάλλου, στην ίδι ανάρτηση, ο κ. Κεττής αναφέρει ότι σήμερα στις 16.35 τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά στην Κοινότητα Περιστερώνας στη Λευκωσία, η οποία κατέκαυσε περίπου 5 εκτάρια ξερά χόρτα, ελαιόδεντρα και αριθμό μπάλων σανού στην είσοδο της κοινότητας. Τα αίτιά της διερευνώνται, σύμφωνα με τον κ. Κεττή.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.