Το ένα έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο ενώ στο άλλο που βρίσκεται πάνω από το χωριό Κελοκέδαρα συνεχίζεται η μάχη της πυρόσβεσης.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν από τα ξημερώματα Πυροσβεστική, Τμήμα Δασών και ΕΜΑΚ στην μεταξύ Τραχυπέδουλας και Κελοκέδαρα της Πάφου. Η φωτιά φαίνεται να ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα σε δύσβατη περιοχή σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και αποκάλαμα και σε αυτήν ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Πάφου με 4 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής έχει μπει σε εφαρμοφή το σχέδιο ΙΚΑΡΟΣ και οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο σημείο ενισχύονται με επίγεια μέσα από Επαρχίες Λεμεσού, Λάρνακας και ΕΜΑΚ, αλλά και εναέρια μέσα από από Τμ. Δασών, Αστυνομία, Ε.Φ και Βρετανικές βάσεις.

Μιλώντας στο OMEGAlive ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών Χαράλαμπος Αλεξάνδρου είπε πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο μέτωπα της φωτιάς. Το ένα έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο ενώ στο άλλο που βρίσκεται πάνω από το χωριό Κελοκέδαρα συνεχίζεται η μάχη της πυρόσβεσης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.