ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ: Ιερείς του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE τονίζουν τα εξής σχετικά με τα σημεία που παρατηρούνται σε εικόνες Ιερών Ναών.

Το να δακρύσει μια εικόνα Αγίου και ιδιαίτερα με μεγάλη διάρκεια μπορεί να θεωρηθεί σημάδι. Λογίζεται ως κάποιο μήνυμα που μας στέλνουν οι Άγιοι για να μας προφυλάξουν.

Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και αρκετούς μήνες δακρύζουν η εικόνα του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου, του Ταξιάρχη Μιχαήλ στην Κερατέα και η εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας στο Βύρωνα.

@ekklisiaonline

Ο Αγιος Ιουδας Θαδδαιος δακρυζε πριν και #κατάληψή τη διάρκεια της φωτιάς #εκκλησια #φωτια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Μεγα σημείο στην εικονα που έφεραν οι Ρομα στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ του Ταξιάρχη- Ανήμερα της φωτιάς τώρα #φωτια #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

@ekklisiaonline

Μέγα σημάδι σήμερα- Δάκρυσε ο Ταξιαρχης ξανά #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.