ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ LIVE: Η χθεσινή φωτιά έκαψε 2 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και για 9 ώρες μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής παρέμενε στο σημείο. Φωτιά τώρα στο Ηράκλειο.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και την Πέμπτη στην Κρήτη

Φωτιά ΤΩΡΑ live: Για άλλη μία φορά, η Κρήτη βρίσκεται στη λίστα με τις περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν σήμερα, Πέμπτη, να αντιμετωπίσουν πυρκαγιά.

Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ισχύει για την Πέμπτη 25 Ιουλίου, υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για τα εξής μέρη της Ελλάδας:

Φωτιά ΤΩΡΑ live: Αττική, Βοιωτία, Εύβοια, Λέσβος, Χίος, Σάμος, Ικαρία, Κρήτη, Κύθηρα και Λακωνία.

Πληροφορίες ανέφεραν επίσης ότι η φωτιά ξέσπασε σε σχετικά κοντινή απόσταση από εκείνη που είχε ξεσπάσει το πρωί της Τετάρτης, κοντά στο χωριό της Αγίας Βαρβάρος.

Η χθεσινή φωτιά έκαψε 2 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης και για 9 ώρες μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής παρέμενε στο σημείο.

Ξέσπασε μία ακόμη φωτιά στο Ηράκλειο.

Φωτιά ΤΩΡΑ live: Ο συναγερμός στην πυροσβεστική αυτήν την φορά αφορούσε σε πύρινο μέτωπο στην περιοχή Γέννα του δήμου Γόρτυνας.

Το έργο της κατάσβεσης αν και δυσχέραιναν κατά πολύ οι άνεμοι στην περιοχή, η κινητοποίηση ήταν άμεση και πολύ σύντομα τέθηκε υπό έλεγχο με τον πρώτο απολογισμό να κάνει λόγο για καταστροφή 3 στρεμμάτων γεωργικής έκτασης.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.