Εννέα μοναχές και τρεις ιερείς, όλοι εμβολιασμένοι, νοσηλεύονται με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Το συγκεκριμένο επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στο Τρίτο του ΡΙΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΟΚΥπΥ, Χαράλαμπος Χαριλάου, ενώ αποκάλυψε πως ασθενείς με κορωνοϊό, στο νοσοκομείο Λεμεσού, υπογράφουν εξιτήρια από το Νοσοκομείο και, στη συνέχεια, επιστρέφουν για νοσηλεία σε πολύ χειρότερη κατάσταση.

Επισήμανε ότι, καθημερινά, ποσοστό 80% των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό είναι ανεμβολίαστοι, οι περισσότεροι – μάλιστα – είναι βαριά περιστατικά, που απαιτούν παρατεταμένη νοσηλεία.

30 εκτάρια δάσους κάηκαν κατά τη χθεσινή δασική πυρκαγιά μεταξύ των χωριών Αρμενοχώρι και Παρεκκλησιά.

Το κρατικό δάσος δεν επηρεάστηκε καθόλου. Τέθηκε σε εφαρμογή το Σχέδιο «Ίκαρος 2», που αφορά τις επιχειρήσεις των πτητικών μέσων πυρόσβεσης. Επιχείρησαν συνολικά 8 πτητικά μέσα από το Τμήμα Δασών, την Εθνική Φρουρά, την Αστυνομία και τις Βρετανικές Βάσεις.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπο Αλεξάνδρου, ανέφερε πως οι εστίες ήταν δύο ή τρεις σύμφωνα με πληροφορίες αυτοκίνητο θεάθηκε στην περιοχή της πυρκαγιάς, πληροφορία, που διαβιβάστηκε στον Αρχηγό της Αστυνομίας και διερευνάται.

Σημειώνεται πως,για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 70 άτομα του Τμήματος Δασών με 20 πυροσβεστικά οχήματα, 9 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 πυροσβεστικά οχήματα, 6 άτομα της Πολιτικής Άμυνας με 1 πυροσβεστικό όχημα, 6 άτομα της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας με 3 πυροσβεστικά οχήματα, δυνάμεις της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού και των Κοινοτικών Συμβουλίων της περιοχής. Στις επιχειρήσεις συνέδραμαν 5 προωθητές γαιών και 4 βυτιοφόρα.

Τέθηκε, επίσης, σε εφαρμογή το Σχέδιο «Ίκαρος 2» που αφορά τις επιχειρήσεις των πτητικών μέσων πυρόσβεσης. Επιχείρησαν συνολικά 8 πτητικά μέσα από το Τμήμα Δασών, την Εθνική Φρουρά, την Αστυνομία και τις Βρετανικές Βάσεις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.