Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, μετά από πληροφορία για πυρκαγιά που ξέσπασε σε δύσβατη περιοχή ανατολικά της κοινότητας Κοιλανίου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η φωτιά μαίνεται εκτός ελέγχου, ενώ στο σημείο βρίσκεται ο Επαρχιακός Υπεύθυνος Λεμεσού και αναχωρεί για την περιοχή ο Αρχιπύραρχος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Νίκος Λογγίνος.

No description available.

Νεότερη ενημέρωση αναφέρει ότι στήνεται προωθημένο κέντρου ελέγχου. Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ΙΚΑΡΟΣ ΙΙ με οκτώ εναέρια μέσα.

May be an image of fire

Τα πυροσβεστικά οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία ανήλθαν στα δώδεκα στελεχωμένα με ενίσχυση από Επαρχίες Λευκωσίας, Λάρνακας, Πάφου και ΕΜΑΚ.

Η Πολιτική Άμυνα αποστέλλει τρεις Φορητές Πυροσβεστικές Μονάδες με προσωπικό.

Επιπρόσθετα σε συνεργασία με την Αστυνομία και τον Κοινοτάρχη Κοιλανίου εκκενώθηκαν προληπτικά έξι μεμονωμένες κατοικίες.

Διαβάστε επίσης: Κυριάκου: Εκκενώθηκαν έξι κατοικίες στο Κοιλάνι – Όχημα στο χείλος του γκρεμού

Το Τμήμα Δασών επιχειρεί με δεκαεννέα πυροσβεστικά οχήματα και ογδόντα άτομα προσωπικό. Ενισχύονται επίσης οι ομάδες πυροσβεσης και με Οργανωμένες Εθελοντικές Ομάδες ΚΙΤΑΣ και ΕΤΕΑ. Επίσης, Συμβάλλει στην πυρκαγιά και η Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού με δύο οχήματα μεταφοράς νερού και προωθητή γαιών.

H εθελοντική ομάδα SupportCY συνδράμει με τα οχήματα ΟΔΟΥ1 και ΠΗΓΑΣΟΣ2 από Λεμεσό και Λευκωσία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.