ΦΩΤΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΣΑΡΙΓΚΟΥΛΗ: Στον Νέο Βουτζά, η «Espresso» και ο Αλκίνοος Μπουνιάς συνάντησαν την Τιτίκα Σαριγκούλη, η οποία σαν ακοίμητος φρουρός κοίταζε τα αποκαΐδια. Ανάμεσα στα αποκαΐδια και στις αναμνήσεις της ηθοποιού που έγιναν στάχτες στέκει κάτι που μοιάζει με θεόσταλτο σημάδι.

Σε ένα από τα παράθυρα του σπιτιού που κάηκε ολοσχερώς από τη φωτιά, όπως και δεκάδες άλλα εκεί γύρω, έχει σχηματιστεί ένας σταυρός!

Το σημάδι του Θεού μοιάζει σαν αχτίδα αισιοδοξίας, φαντάζει σαν ένας καλός οιωνός για το μέλλον όχι μόνο για τον συγκεκριμένο χώρο, αλλά και για όλη την πληγείσα περιοχή, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της.

Και να φανταστείτε ότι αυτό το σημάδι εμφανίστηκε στο σπίτι μιας γυναίκας που, ως παλιά κομμουνίστρια, αντιμετωπίζει με δυσπιστία φαινόμενα που σχετίζονται με τη θρησκεία και την πίστη!

Κι όμως αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες άλλα περιστατικά στην περιοχή, όπως εικονοστάσια που δεν τα άγγιξε η φωτιά στην Αττική και ιερές εικόνες μέσα σε σπίτια, που έμειναν ανέγγιχτες από τη μανία της πυρκαγιάς.

Ωστόσο, η Τιτίκα Σαριγκούλη έχει μια άγνωστη πνευματική σχέση με τον γέροντα Χαλκηδόνος Αθανάσιο.

«Είναι ο μοναδικός άντρας που μου χάρισε δαχτυλίδι. Μιλάω, φυσικά, για το ιερό δαχτυλίδι της Αγίας Αικατερίνης του Σινά, το μοναδικό που φόρεσα στη ζωή μου και δεν το βγάζω στιγμή από το χέρι μου»

είχε αποκαλύψει χαρακτηριστικά στην «Espresso» το 2015.

Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο Φωτιά Αττική: Θεόσταλτο σημάδι στο σπίτι της ηθοποιού Τιτίκας Σαριγκούλη (ΦΩΤΟ).

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.