Στο πλαίσιο των εργασιών ανακαίνισης του Μητροπολιτικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής ολοκληρώθηκε η φωταγώγηση του αύλειου χώρου της εκκλησίας, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες παραδόθηκε ολοκληρωμένος και καλαίσθητος. Το έργο γίνεται από το Υπουργείο Πολιτισμού με πόρους ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Μητροπολιτικός Ναός θα παραμείνει φωταγωγημένος καθώς την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου η πόλη μας υποδέχεται την ιερή εικόνα Παναγίας «Άξιον Εστί» από το Άγιο Όρος. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν καθαριστεί οι δρόμοι από τους οποίους θα λιτανευτεί η εικόνα, όπως επίσης το Ηρώο στο οποίο θα καταλήξει η πομπή, ενώ έχουν τοποθετηθεί και αφίσες σε σημεία της πόλης. Η επίσημη υποδοχή θα γίνει την προσεχή Τρίτη και ώρα 18:30 στο άγαλμα Ελευθέριου Βενιζέλου στη δυτική είσοδο της πόλης και θα καταλήξει περί των 19:00 στο Σπαθί.

Την ημέρα υποδοχής η αγορά της πόλης θα ανοίξει στις 19:00 το απόγευμα, σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο του Εμπορικού Συλλόγου, ενώ θα παραμείνει ανοιχτή όλα τα απογεύματα Τετάρτη – Παρασκευή 17:30 – 21:00 και το Σάββατο 08:30 – 16:00. Τα πρωινά των καθημερινών το ωράριο παραμένει το σύνηθες 08:30 – 14:30.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.