ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Η δεύτερη δόση θα πρέπει να εξοφληθεί έως τις 30 Σεπτεμβρίου και η τρίτη δόση έως τις 29 Νοεμβρίου. Μέχρι πότε καταβάλλονται οι επικουρικές συντάξεις ΙΚΑ.

Τα πρόστιμα ανέρχονται σε:

100 ευρώ, για φυσικά πρόσωπα που δεν τηρούν βιβλία. Δηλαδή μισθωτοί και συνταξιούχοι που δεν έχουν έσοδα από επιχειρηματική δραστηριότητα.

Φορολογικές δηλώσεις προθεσμία παράταση: 250 ευρώ, για νομικά πρόσωπα και φυσικά πρόσωπα με επιχειρηματική δραστηριότητα που τηρούν απλογραφικά βιβλία.

Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται και όσοι αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών ή είναι μισθωτοί και έχουν εισοδήματα και από επιχειρηματική δραστηριότητα (έσοδα από μπλοκάκι).

500 ευρώ, για νομικά πρόσωπα που τηρούν διπλογραφικά βιβλία.

Την Τετάρτη, 31 Ιουλίου, παράλληλα, εκπνέει η προθεσμία για την καταβολή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος, για όσους φορολογούμενος έχουν χρεωστικά εκκαθαριστικά.

Σήμερα, Τρίτη, η ολιγόωρη παράταση η οποία χορηγήθηκε για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Φορολογικές δηλώσεις προθεσμία παράταση: Η προθεσμία έληγε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, ωστόσο λόγω δυσλειτουργιών που παρουσιάστηκαν στο Taxisnet αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μίας μέρας.

Συγκεκριμένα, για να μη υπάρξει πρόβλημα υπερφόρτωσης του συστήματος κατά την υποβολή των δηλώσεων Ε1, Ε2 και Ε3, επιτρέπεται η υποβολή των δηλώσεων και με σημερινή ημερομηνία.

Όσοι δεν υποβάλλουν φορολογική δήλωση, θα έρθουν αντιμέτωποι με πρόστιμα, τα οποία θα κυμαίνονται από 100 έως 500 ευρώ.

Πότε ολοκληρώνεται η πληρωμή για τις συντάξεις ΙΚΑ Αυγούστου 2019-επικουρικές.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.