ΟΠΕΚΕΠΕ: Στην καταβολή πληρωμών ύψους 4,2 εκατ. ευρώ που αφορούν κατά ένα μεγάλο μέρος σε εξισωτικές αποζημιώσεις, προχώρησε ο ΟΠΕΚΕΠΕ, από τις 14/08/2020 έως τις 19/08/2020.

Φορολογικές δηλώσεις: Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ποσό αφορά σε 1007 δικαιούχους, και εκτός της εξόφλησης εξισωτικών του 2008-2015, περιλαμβάνει ανειλημμένες υποχρέωσεις σε δασώσεις, και άλλα καθεστώτα ενίσχυσης (περιβαλλοντικά, δράσεις για νησιά Αιγαίου, επιχειρησιακά προγράμματα φρούτων κλπ).

Λίγες μέρες έμειναν για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Ειδικότερα, προ ημερών, είχε δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων του 2020.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο αυτή ισχύει έως τις 28 Αυγούστου προκειμένου -όπως είπε- να διευκολυνθούν οι πολίτες και τα φοροτεχνικά γραφεία για την υποβολή τους.

Ο κ. Βεσυρόπουλος στο πλαίσιο συζήτησης του φορολογικού νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, επεσήμανε ότι ισχύει η καταβολή στου φόρου σε οκτώ δόσεις και ότι αφού δόθηκε νέα παράταση θα γίνουν και οι αναγκαίες προσαρμογές για τις δόσεις.

Σημειώνεται ότι η υποβολή των δηλώσεων έληγε στα τέλη Ιουλίου, ωστόσο, εκκρεμούσε η κατάθεση του 25% του συνόλου κι έτσι κρίθηκε σκόπιμο να δοθεί παράταση για έναν ακόμη μήνα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.