ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ: Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης άφησε τη Δευτέρα το πρωί ανοικτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα τα καταστήματα εστίασης.

Στις 11 Μαΐου θα καθίσουν και πάλι στα θρανία οι μαθητές της Γ’ Λυκείου, ενώ τα επόμενα βήματα είναι υπό αίρεση, υπό την έννοια ότι θα εξαρτηθούν από την εξάπλωση της νόσου και τις εισηγήσεις των ειδικών.

Όσον αφορά τη μετακίνηση εκτός νομού, θα επιτραπεί – εάν όλα πάνε καλά – από τις 18 Μαΐου, αλλά μόνο για την ηπειρωτική χώρα.

Η μετακίνηση προς τα νησιά, πάντα με το καλό σενάριο, θα επιτραπεί από την 1η Ιουνίουκαι θα συνοδευτεί από το άνοιγμα της εστίασης, των καφέ και των ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας.

Με την επαναλειτουργία των πρώτων καταστημάτων λιανικού εμπορίου και των κομμωτηρίων ξεκίνησε η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα μετά τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας λόγω του κορωνοϊού.

Η έξοδος με sms ή χειρόγραφη βεβαίωση είναι παρελθόν, ενώ η μετακίνηση των πολιτών είναι ελεύθερη εντός του νομού της μόνιμης κατοικίας τους.

Πάντως, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης άφησε τη Δευτέρα το πρωί ανοικτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν νωρίτερα τα καταστήματα εστίασης.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.