Προσπαθεί να ανατρέψει τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στον Ιμάμογλου.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσoυν οι κρίσιμες τοπικές εκλογές στην Τουρκία, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εντείνει την προσπάθειά του να ανατρέψει τα δημοσκοπικά δεδομένα και να φέρει πίσω στο κυβερνών AKP τον δήμο της Κωνσταντινούπολης από τον οποίο ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία.

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου φαίνεται να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα έναντι του εκλεκτού του Ερντογάν για τον μεγαλυτερο δήμο της χώρας. Σε μια προσπάθεια να κινητοποιήσει το ακραίο μουσουλμανικό στοιχείο, ο Τούρκος πρόεδρος συνοδευόμενος από τον υποψήφιο δήμαρχο Μουράτ Κουρούμ επισκέφθηκε πριν από λίγο την Αγία Σοφία όπου προσκύνησε.

Όπως είναι γνωστό, ο Τούρκος πρόεδρος σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του αναφέρει ότι για τον ίδιο θα ήταν η μεγαλύτερη τιμή να τον μνημονεύουν ως τον πρόεδρο που μετέτρεψε την Αγία Σοφία σε τέμενος.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Γ. Αργυρού 1 μήνα πριν

    Φλερτάρει με όλους τους μωαμεθανούς, σουνίτες και σιίτες κατά κύριον λόγον και με τους υπόλοιπους πολέμιους κατά των απίστων ως η γραπτή εντολή δια του Κορανίου, και κερδίζει την παραμονή του στη Εξουσία από την δεκαετία του ’90 εμφανίσθηκε το κατασκεύασμα.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.