ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Άνευ νομιμοποιητικής ισχύος εν τέλει το δημοψήφισμα για το γάμο στη Ρουμανία μιας και προσήλθε το 21 τοις εκατό των πολιτών όπως πρώτοι γράψαμε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Οργή και αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες για σαμποτάζ στο δημοψήφισμα από πολιτικά κόμματα.

Μια ιστορική ευκαιρία έχασε σήμερα η Ρουμανία αλλά και ολόκληρη η Ορθοδοξία με την τροπή που πήρε το δημοψήφισμα της 6ης και 7ης Οκτωβρίου για το ζήτημα της συνταγματικής αναθεωρήσεως επί του ζητήματος του γάμου και της οικογένειας.

Μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο μαύρης προπαγάνδας και πολιτικής ποδηγέτησης των χριστιανών, τα σχέδια των νοσηρών εγκεφάλων επιτεύχθηκαν και έτσι δεν κατέστη δυνατό να συμπληρωθεί το πολύτιμο 30 τοις εκατό συμμετοχής στη διαδικασία για να λάβει το δημοψήφισμα νομιμοποιητική ισχύ και να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη θωράκιση της ιερής ορθοδόξου οικογένειας που βάλλεται πανταχόθεν καθημερινώς.

Οργή αλλά και την κινητοποίηση της δικαιοσύνης έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες που έφερε στο φως το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, που έκαναν λόγο για ωμή παρέμβαση στη διαδικασία μέσω σαμποτάζ και παρεμπόδιση πιστών από τα εκλογικά κέντρα δια μέσω της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Το ορθό θα ήτο μετά από τόσο σοβαρές καταγγελίες να αποφασισθεί εκ νέου επανάληψη του δημοψηφίσματος η διεξαγωγή του οποίου να θυμίσουμε πως ήταν απαίτηση 3 εκατομμυρίων πολιτών.

Όπως και να χει, η Εκκλησία της Ρουμανίας αγωνίστηκε για το καλύτερο μέλλον των παιδιών και των οικογενειών τους.

 

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.