Το βράδυ της Παρασκευής, 7 Οκτωβρίου 2022, ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου διοργάνωσε φιλανθρωπική συναυλία με τη Γιώτα Νέγκα, που είχε ως τίτλο «οτι θυμάμαι» - ανθολογία με αφιερώματα σε μεγάλους συνθέτες - καλλιτέχνες, στην υπαίθρια σκηνή της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό.

Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια ευχή».

Καλωσόρισμα έγινε από την Πρόεδρο των εκδηλώσεων του Συνδέσμου Αστυνομικών Κύπρου, κ. Άννα Μαρία Κωνσταντή, και στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομικών, κ. Κυριάκος Χαραλάμπους.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος (έξαρχος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Κύπρο), ο πρόξενος της Ελλάδος στην Χάιφα (Ισραήλ), η πρώην Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, κ. Βασιλική Αναστασιάδου, ο Πρόεδρος Ένωσης Κοινοτήτων, κ. Ανδρέας Κιτρομηλίδης, ο πρώην Αρχηγός της Αστυνομίας, κ. Κύπρος Μιχαηλίδης, ο Ανώτερος Μόνιμος Γραμματέας της ΠΑΣΥΔΥ, Ανδρέας Λουκά, βοηθοί αρχηγοί της Αστυνομίας, οι χορηγοί, αρκετοί αστυνομικοί με τις οικογένειές τους και κόσμος από διάφορες περιοχές της Κύπρου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.