Φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώθηκε στην Αργολίδα από το εκκλησιαστικό συμβούλιο, την ερανική επιτροπή και φορείς της Ν. Κίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού «Αγία Ειρήνη», την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Προηγήθηκε Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγ. Ειρήνης και στη συνέχεια στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Ι.Ν. Αγ. Ειρήνης ακολούθησε επίκαιρη ομιλία από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Πέτρο Αθανασόπουλο, Γεν. Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι.Μ. Αργολίδας με θέμα: “Πορεία προς το Πάσχα – Προετοιμασία “.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας με παραδοσιακά – λαϊκά τραγούδια από τον Θεόφιλο Μετασίδη και την ορχήστρα του.

Προσφέρθηκε ούζο με σαρακοστιανούς μεζέδες που είχαν ετοιμάσει οι κυρίες της ενορίας. Η προσπάθεια αυτή έγινε και αποβλέπει εις την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ενορίας , καθώς και των αναγκών, για την συντήρηση και την εν γένει λειτουργία των Ι.Ναών Θεομάνας και Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου ,τόνισε στο χαιρετισμό του ο εφημέριος του ναού Αγ. Ειρήνης πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος.

Με τέτοιες εκδηλώσεις δίνεται η ευκαιρία σ’ όλους να περάσουμε για λίγο μια ευχάριστη και ευγενική ψυχαγωγία, που σκοπό έχει να κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια της Ενορίας που διακατεχόμαστε από αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης προς εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη και ζητούν την βοήθεια και την στήριξή μας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.