Συγκλονισμένη η παγκόσμια κοινότητα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις συνέπειες του φονικού σεισμού που έπληξε το νότιο τμήμα της Τουρκίας και τη βόρεια Συρία, τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Την ώρα που τα σωστικά συνεργεία δίνουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να εντοπίσουν εγκλωβισμένους στα συντρίμμια κτιρίων που έχουν καταρρεύσει κάποιος αρρωστημένος εγκέφαλος σκέφτηκε να κυκλοφορήσει στο Facebook ένα φανταστικό κείμενο και να το παρουσιάσει ως προφητεία του Αγίου Παΐσίου.

Η υποτιθέμενη προφητεία αναφέρει: «θα ετοιμάζονται να μας επιτεθούν αλλά ένας μεγάλος σεισμός θα αλλάξει τα σχέδιά τους, έννοια σας έχει ο άνθρωπος τα σχέδιά του έχει και ο Θεός τα δικά του». Ο επιτήδειος που κυκλοφόρησε την συγκεκριμένη «προφητεία» σημειώνει ότι την άντλησε από την σελίδα 434 του 2ου βιβλίου του ε.α. σμηνάρχου, Νικόλαου Ζουρναζόγλου, με τίτλο: Άγιος Παΐσιος – Μαρτυρίες προσκυνητών.

Η “προφητεία” αναρτήθηκε σε πολλές σελίδες στο Facebook
Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει δύο διαφορετικές εκδόσεις με διαφορετική αρίθμηση. Σε καμία από τις δύο εκδόσεις δεν αναφέρεται η παραπάνω προφητεία στη σελίδα 434.

Η σελίδα 434 σε κάθε μία από τις δύο εκδόσεις του προαναφερόμενου βιβλίου:

thestival

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.