Απίστευτη επίθεση με υφέρπον κυβερνητικό πρόσημο δέχεται αυτές τις ημέρες ο θαυματουργός Τίμιος Σταυρός και ο χαρισματικός Ιερέας π. Δημήτριος Λουπασάκης από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Στο Λαγκαδά και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής προσήλθαν περισσότεροι από 40.000 πιστοί για να προσκυνήσουν και να θεραπευθούν από τον θαυματουργό Τίμιο Σταυρό από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Εδώ και μερικές ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα αβάσιμο και καθόλα ψευδές δημοσίευμα που επιτίθεται ευθέως και με προσβλητικούς υπαινιγμούς στον π. Δημήτριο Λουπασάκη και στην χάρη του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού.

Το δημοσίευμα αυτό, που βγήκε σε site ονόματι ellinika hoaxes και αναπαράχθηκε από συγκεκριμένο εκκλησιαστικό blog, αμφισβητεί την μαρτυρία χιλιάδων πιστών ως προς τη βοήθεια που παρήσχε ο Τίμιος Σταυρός.

Υποστηρίζει ο συντάκτης του άρθρου ότι μίλησε με έναν άνθρωπο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, και εν τέλει υποτίθεται πως ομολόγησε ο εν λόγω άνθρωπος πως η θεραπεία του δεν διήρκεσε όλη μέρα αλλά μετά από λίγο δεν εδύνατο και πάλι να σταθεί όρθιος, γεγονός ψευδές μιας και ο ίδιος ομολόγησε ενώπιον χιλιάδων ότι βοηθήθηκε ουσιαστικά.

Παραθέτει το συκοφαντικό δημοσίευμα, την υπόθεση της γυναίκας που βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο αμφισβητώντας το κατά πόσο έλαβε χώρα θαυμαστό γεγονός. Αναφέρουμε ξανά ότι η συγκεκριμένη γυναίκα ανέφερε το πρόβλημά της στον Ιερέα, παρουσία χιλιάδων αυτήκοων μαρτύρων, και εν τέλει ομολόγησε πως βοηθήθηκε ουσιαστικά.

Προσπαθούν να πλήξουν ΄΄θεσμικά΄΄ τον π. Δημήτριο΄΄

Το συκοφαντικό δημοσίευμα αποπειράται να παραπλανήσει την κοινή γνώμη και να σκανδαλίσει τους πιστούς βάλλοντας με θεσμικό δήθεν τρόπο εναντίον του π. Δημήτριου. Υποστηρίζουν δηλαδή αβάσιμα ότι το περιβάλλον της Αρχιεπισκοπής διεξάγει έρευνα για τον πατέρα Δημήτριο και κρατά επιφυλάξεις, γεγονός ανυπόστατο μιας και για να πάει στη Μητρόπολη Λαγκαδά ο Τίμιος Σταυρός, προηγήθηκε άδεια από την Αρχιεπισκοπή όπου και ανήκει διοικητικά η εν λόγω εκκλησία.

Παρόντες στα γεγονότα, πλην των 40.000 πιστών από όλη την Ελλάδα, ήσαν και οι: Αρχιεπίσκοπος Σινά Δαμιανός, Μητροπολίτης Φιλίππων Στέφανος, Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος.

Υποστηρίζει το δημοσίευμα ότι εμπόδισαν τους απεσταλμένους ρεπόρτερ του εν λόγω site, με επιθετική κιόλας διάθεση, οι Ιερείς του Ναού. Απολύτως ψευδές.

Οι Ιερείς του Ναού προστάτευαν τους πιστούς και την ιδιωτικότητα της στιγμής την ώρα που τους ευλογούσε ο Τίμιος Σταυρός.

Οι Ιερείς εμπόδισαν και το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE που κάλυπτε το γεγονός να τραβά πλάνα τη στιγμή της θεραπείας. Όλες οι φωτογραφίες είναι κατόπιν συγκαταθέσεως του απεικονιζομένου ατόμου.

Τις επόμενες ώρες θα βγουν ενυπόγραφα οι μαρτυρίες που επιβεβαιώνουν τη χάρη του Τιμίου Σταυρού και αμφισβητούν τους συκοφάντες οι οποίοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη διότι σπιλώνουν την προσωπικότητα του χαρισματικού ιερέα π. Δημήτριου που έχει εμπράκτως και με αποδείξεις βοηθήσει χιλιάδες.

Το δρόμο της δικαιοσύνης θα πάρει το δημοσίευμα του ellinika hoaxes, θα κατατεθεί μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, προσβολή προσωπικότητος, στον συντάκτη και διαχειριστή του εν λόγω blog. Εξώδικη διαμαρτυρία θα κοινοποιηθεί και στο εκκλησιαστικό blog το οποίο ορμώμενο πιθανώς από αλλότριους σκοπούς και στοχεύσεις προέβη στην αναδημοσίευση άρα υιοθέτηση του εν λόγω ψευδούς και υβριστικού δημοσιεύματος.

Τις διαδικασίες για την προστασία έναντι των συκοφαντών έχει ξεκινήσει ήδη να κινεί η νομική σύμβουλος του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και δικηγόρος Αθηνών, Αναστασία Γ. Κότσαρη.

Άνθρωποι που θέλουν να ποδηγετήσουν, να ελέγξουν την Ορθόδοξη Πίστη με το να την αμφισβητούν και να την εξευτελίζουν προβάλλοντας ψεύδη ως επιχειρήματα βρίσκονται είτε σε πλάνη είτε σε εντεταλμένη υπηρεσία όπως ανέφερα και στην αρχή με υφέρπον κυβερνητικό πρόσημο.

Τα γεγονότα που συνέβησαν στην Αγία Παρασκευή Λαγκαδά είναι πέρα για πέρα αληθή, δεν χωρούν της παραμικρής αμφισβητήσεως και τα νοσηρά μυαλά που επινόησαν όλη αυτή τη σκευωρία θα τεθούν σύντομα προ των ευθυνών τους.

Οι Έλληνες δεν θα χάσουμε την πίστη μας και δεν θα βαπτίσουμε την αλήθεια – ψέμα μονάχα επειδή αυτό επιθυμούν ορισμένα πολιτικά συμφέροντα.

Παραθέτω εν συνεχεία άρθρα από την ιστορική υποδοχή του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού στη Μητρόπολη Λαγκαδά.

Λαγκαδάς – Τώρα: Άνθρωποι θεραπεύονται πραγματικά – Συγκλονιστικές εικόνες.

 

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

3 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Δεν μας αγγίζει ότι και να λένε για αυτόν τον ιερέα που κουβαλάει το βάρος το δικό μας με την βοήθεια Του Τιμίου Σταυρού και του Χριστού μας!! Σ ευχαριστούμε που υπάρχεις πατέρα Δημήτριε

2

Ο πόλεμος των άθεων κατά της Εκκλησίας..

simeiakairwn.wordpress.com/2017/10/12/%ce%b7-%ce%b5%ce%ba%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%b8%ce%ad%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83/

3
πετυχάκη αγγελική

οι πάσης φύσεως αντίχριστοι και αντίθεοι έχουν κυριολεκτικά λυσσάξει, εγώ περίμενα αυτού του είδους τις επιθέσεις, διότι γνωρίζουμε όσοι είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι, το μίσος των δαιμόνων που καθιστά υποχείρια τέτοιου είδους ανθρώπων... Μπράβο σας που αναλάβατε αυτή τη δράση, μπράβο και για τις μηνύσεις που υποβάλατε και τον αγώνα που διεξάγετε... Θέλουν να χτυπήσουν την πίστη μας και την Ορθοδοξία μας, δεν γνωρίζουν όμως πως ό,τι και να κάνουν δεν θα τους περάσει,διότι πολύ απλά, ο Θεός είναι κυρίαρχος των πάντων και η αλήθεια είναι πάντα πιο δυνατή από το ψέμα και ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο....