«Τα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα ζήτησαν να μη δημοσιευθεί πως βρίσκονται εδώ, η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμη έτοιμη», σημείωσε ο Χάιμ Έσχεντ, πρώην επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας στο υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ.

Μιλώντας στην ισραηλινή εφημερίδα «Yediot Aharonot» την περασμένη Παρασκευή -το μεταφρασμένο δημοσίευμα στα αγγλικά κυκλοφόρησε την περασμένη Τρίτη στην «Jerusaleem Post»-, ο Ισραηλινός υποστήριξε πως οι εξωγήινοι είναι αντίστοιχα περίεργοι να αντιληφθούν «από τι είναι φτιαγμένο το σύμπαν».

Συμφωνίες εξωγήινων και Αμερικανών στον Άρη
Ο Εσχεντ υποστήριξε πως έχουν υπογραφεί συμφωνίες μεταξύ των ειδών, συμπεριλαμβανομένης μιας για τη δημιουργία υπόγειας βάσης στα βάθη του Άρη, όπου συμμετέχουν Αμερικανοί αστροναύτες και εκπρόσωποι των εξωγήινων.

O Χάιμ Έσχεντ, πρώην επικεφαλής της διαστημικής υπηρεσίας στο υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ
«Υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην αμερικανική κυβέρνηση και τους εξωγήινους. Υπέγραψαν συμβόλαιο μαζί μας ώστε να κάνουν πειράματα εδώ», υποστηρίζει ο Χάιμ Έσχεντ. Επιπλέον, επιμένει πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, γνώριζε την ύπαρξη εξωγήινων και ήταν μια ανάσα πριν προχωρήσει σε αποκαλύψεις. Ωστόσο, όπως λέει, του ζητήθηκε να μην το κάνει, προκειμένου να μην προκληθεί «μαζική υστερία».

Οι εξωγήινοι περιμένουν να ωριμάσει η ανθρωπότητα
«Οι εξωγήινοι περιμένουν ώστε η ανθρωπότητα να φτάσει σε ένα επίπεδο όπου θα μπορεί να κατανοήσει, σε γενικές γραμμές, τι είναι το Διάστημα και τα διαστημόπλοια», συνέχισε ο Έσχεντ.

Φυσικά, ούτε ο Λευκός Οίκος ούτε κάποιος άλλος αξιωματούχος από το Ισραήλ δεν έκαναν κάποιο σχόλιο για τις δηλώσεις του Ισραηλινού.

Ο σημερινός επικεφαλής της Ισραηλινής Υπηρεσίας Διαστήματος, Ισαάκ Μπεν-Ισαάκ, μιλώντας στην ισραηλινή εφημερίδα «Times of Israel», υποστήριξε πως πιθανότατα ο Έσχεντ το παρατράβηξε με τις δηλώσεις του για εξωγήινη ζωή.

Εξωγήινη ζωή, ίσως -«διαγαλαξιακή ομοσπονδία», δύσκολο

Ωστόσο, ο Ισαάκ Μπεν-Ισαάκ έσπευσε να επισημάνει τη συμβολή του Έσχεντ αλλά και τις γνώσεις του γύρω από τα ζητήματα του Διαστήματος. «Αν έπρεπε να επιλέξω έναν άνθρωπο που θα αποκαλούσα ”πατέρα της ισραηλινής διαστημικής υπηρεσίας”, αυτός θα ήταν ο Χάιμ Έσχεντ», σημειώνει.

Ο Μπεν-Ισαάκ λέει πως σήμερα η επιστημονική κοινότητα πιστεύει πως οι πιθανότητες εξωγήινης ζωής είναι σημαντικές. «Αυτό δεν σημαίνει πως υπάρχει ”διαγαλαξιακή ομοσπονδία”, ούτε πως προσγειώθηκαν στη Γη -αυτό παραπάει-, αλλά πολλοί στην επιστημονική κοινότητα πιστεύουν πως η πιθανότητα εντοπισμού ζωής στο Διάστημα είναι αξιοσημείωτη και διόλου αμελητέα», υπογραμμίζει ο επικεφαλής της Ισραηλινής Υπηρεσίας Διαστήματος.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 1 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.