Εικόνες ντροπής στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων, εξευτελίζουν τα ιερά της Πατρίδος μας, δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

Ένα απίστευτο φωτογραφικό στιγμιότυπο λάβαμε χθες το οποίο απεικονίζει έναν ομοφυλόφιλο, στην παρέλαση του GAY PRIDE, να βλασφημεί και να εξευτελίζει την Ορθόδοξη Πίστη και τους Αγίους μας, τα σύμβολα της Πίστεως μας.

Από όσο φαίνεται στη φωτογραφία ο άνθρωπος αυτός υποδύεται τον κληρικό, φορώντας σταυρούς και φέρει πάνω του με βλάσφημο τρόπο την εικόνα πιθανώς του Αγίου Νικολάου με σκοπό την περιφρόνηση θρησκευτικών συμβόλων.

Αυτή η κίνηση αντίκειται στο άρθρο 198 του Ποινικού Κώδικα περί προσβολής θρησκευτικού αισθήματος και το άρθρο 188 Ποινικού Κώδικα περί προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας.

Εξατάζουμε με πρακτορεία το αν αυτή η φωτογραφία προέρχεται από τα χθεσινά δρώμενα των ομοφυλοφίλων ή αν είναι προγενέστερη.

Εφόσον είναι χθεσινά δεσμευόμαστε πως σε συνεργασία με το νομικό μας τμήμα θα προβούμε άμεσα σε μήνυση για την παραβίαση των ως άνω άρθρων του Ποινικού Κώδικα.

Ντροπή στην Κυβέρνηση που ανέχεται τέτοια περιστατικά, ντροπή σε αυτούς που αδιαφορούν μπροστά σε τέτοια βλάσφημα θεάματα.

Ως εδώ.

Εξευτελίζουν τους Αγίους με ανοχή Κυβέρνησης - Μήνυση από ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

3 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Χαραλαμπος

Θελω να εκφρασω το θυμο και την οργη μου απεναντι σε αυτα τα εκτροπα που
παρακολουθουμε λυπαμαι για την καταντια της Ελλαδας λυπαμαι για την ενοχη σιωπη των
Αρχιερεων (νεο και παλαιο).

2

Επιτέλους..!! Να παρει θέση η εκκλησία. Καθεται τα κοιτάει και περνάνε. Ξεφτυλίζουν την ορθοδοξία, έρχοται οι νέες ταυτότητες. Εχουμε μείνει μόνοι μας και η εκκλησία πουθενά..!! Αν δεν θέλουν να είναι πια εκπρόσωποι του Χριστού να παραιτηθούν όλοι. Μηνυση και για την φωτο και προσβολή νόμου για τις νέες ταυτότητες..!! ΤΩΡΑ

3

για ποια κυβέρνηση μιλάς ; για την κυβέρνηση των που*****δων, γιατί ΟΛΟΙ μέσα σε αυτήν, βρίσκονται φανεροί και κρυφοί ομοφυλόφιλοι