ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ – Εξοργισμένες είναι οι κοινότητες των Παλαιοχριστιανών με την σύλληψη του Μάνου Καλαϊτζιδάκη ο οποίος ζούσε με την οικογένειά του στην ορεινή Κορινθία μέσα σε καλύβα δικής του κατασκευής.

Ακούστηκαν κυριολεκτικά ακραία συνθήματα κατά της κυβέρνησης (ειδικά κατά του πρωθυπουργού) αλλά η οργή των ανθρώπων αυτών έχει «ξεχειλίσει», καθώς νιώθουν ότι αντιμετωπίζονται χωρίς σεβασμό για τα πιστεύω τους και την επιλογή του τρόπου ζωής τους.

Για το παραπάνω φυσικά αποφάσισε να κάνει ρεπορτάζ και η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, όπου έστειλε συνεργείο με ρεπόρτερ στο σημείο ο οποίος επιχείρησε να δείξει αυτό που τα ΜΜΕ παρουσίασαν ως «λαγούμι» αλλά στην πραγματικότητα επρόκειτο για έναν αυτοσχέδιο «διάδρομο» τον οποίο έσκαψαν μόνοι τους για να έχουν άμεση επαφή με την ρεματιά.

Βέβαια το ρεπορτάζ δεν πήγε καλά, καθώς με το που ξεκίνησε ένας Παλαιοχριστιανός απώθησε την κάμερα του ΑΝΤ1 και φώναζε. «Μετανοείτε αντίχριστοι» και το ακραίο σύνθημα «Μητσοτάκη τον π@!ρνε!ς».

Μάλιστα σε κάποιο σημείο χάθηκαν τα πλάνα με τον δημοσιογράφο να λέει «Μην τη χτυπάτε την κυρία, θα την κλείσουμε την κάμερα, είμαστε σε δημόσιο χώρο», με τη σύνδεση να κόβεται.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.