ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Νέες εξελίξεις για την εξαφάνιση της 44χρονης Ροδίτισσας. Είχε εξαφανιστεί ξανά στο παρελθόν αναφέρουν αστυνομικές πηγές της Ρόδου στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαψεύδει το μοναστήρι του Αγίου Παισίου ότι το επισκέφθηκε αυτές τις μέρες η 44χρονη μητέρα Ελένη Ευθυμίου.

Όπως αναφέρουν στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, οι αρχές ξεσκονίζουν παρακείμενες κάμερες, ενώ δακτυλικά αποτυπώματα ΔΕΝ βρέθηκαν στο αυτοκίνητο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, η τοπική κοινωνία στη Ρόδο βράζει, με την πιθανότητα μιας εγκληματικής ενέργειας να είναι στο μυαλό πολλών.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, φερόμενη εμπλοκή στην υπόθεση της εξαφάνισης πιστεύουν πως έχει ένας ΄΄επικίνδυνος΄΄ όπως τον χαρακτηρίζουν άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε αρκετές περίεργες υποθέσεις, όπως στην επίθεση κατά δασκάλου με πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών ενώ η προσωπική του ζωή είναι ασταθής με δυο γάμους , αρκετές καταγγελίες.

Οι κάτοικοι αφήνουν υπόνοιες για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του συγκεκριμένου προσώπου και την πηγή προέλευσης των χρημάτων του ενώ οι έρευνες σύμφωνα με τις τοπικές αρχές στρέφονται και σε επιχείρηση εστίασης στα Στεγνά.

Τι εκτιμούν οι αστυνομικές αρχές – σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Το ενδεχόμενο να βρήκε καταφύγιο σε μοναστήρι ή σε σπίτι το οποίο της παραχωρήθηκε από πρόσωπο με το οποίο βρίσκονταν σε ανοιχτή επικοινωνία, εξετάζουν τώρα οι αστυνομικές αρχές, μετά την διαπίστωση ότι η 44χρονη αγνοούμενη, έφθασε στην περιοχή με το αυτοκίνητό της και αφού βγήκε μέσα από αυτό, με την βοήθεια πιθανόν και άλλου ατόμου το έσπρωξαν προς το ρυάκι όπου και «καρφώθηκε» με το μπροστινό μέρος και στη συνέχεια εγκατέλειψαν την περιοχή από κοινού.

Οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρόδου, κινούνται τώρα σε χώρους και σημεία στα οποία η 44χρονη Ελένη Ευθυμίου, κινήθηκε τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχει μαρτυρία που αναφέρει ότι την είδαν να κινείται στην ευρύτερη περιοχή μαζί με ένα ακόμα άτομο.

Οι αστυνομικοί, βρίσκονται τώρα σε ανοιχτή γραμμή με τον Εισαγγελέα Ρόδου και αναμένουν εντολές και πρόσθετα στοιχεία που θα προκύψουν μέσα από την έρευνα του στίγματος που έχει δώσει το κινητό της τηλέφωνο, για να προχωρήσουν στη συνέχεια στις ενδεδειγμένες από το νόμο ενέργειες.

Όλοι εύχονται πάντως να είναι η 44χρονη ροδίτισσα, μητέρα ενός μικρού παιδιού καλά στην υγεία της και να μπορέσει έτσι να βρει τη δύναμη να επικοινωνήσει με τους δικούς της.

Έχει να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Δευτέρας

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές της Ρόδου καθώς το απόγευμα της Τρίτης όταν δηλώθηκε από τους οικείους της, η εξαφάνιση της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δηλώθηκαν στις αστυνομικές αρχές, η γυναίκα έφυγε το βράδυ της Δευτέρας από το σπίτι της και μέχρι αυτή την ώρα μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Στους συγγενείς αλλά και τις αρμόδιες αρχές υπάρχει σχετική ανησυχία, και οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ήδη στο διαδίκτυο έχει κυκλοφορήσει η φωτογραφία της γυναίκας από οικεία της πρόσωπα που κάνουν έκκληση για όσους γνωρίζουν κάτι να δώσουν στοιχεία στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Πρόκειται για την Ελένη Ευθυμίου, 44 ετών, μητέρα ενός μικρού παιδιού, το αυτοκίνητο της οποίας βρέθηκε να έχει πέσει σε γκρεμό σε περιοχή της Μαλώνας. Πaρά τις ολονύκτιες έρευνες από τα σωστικά συνεργεία και τις εθελοντικές ομάδες του νησιού μας, δεν εντοπίστηκε το παραμικρό.

Από τον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο της 44χρονης αγνοούμενης όπως εντοπίστηκε από τους διασώστες, διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε μέσα σε αυτό άτομο και το πιο πιθανό είναι το όχημα κάποιος να το έσπρωξε να πέσει κενό στο ρυάκι. Δεν βρέθηκαν επίσης ούτε κάποια ίχνη τραυματισμού ή κάποια προσωπικά της στοιχεία.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.