Το Συνεταιριστικό Εργοστάσιο Βιομηχανίας Γάλακτος «L’ami» στα Καλύβια Λαμίας, επισκέφθηκε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών στο πλαίσιο των ποιμαντικών του επισκέψεων σε χώρους εργασίας και παραγωγικής διαδικασίας.

Ο Σεβασμιώτατος ξεναγήθηκε στους χώρους παραγωγής του εργοστασίου και ενημερώθηκε για την υψηλών προδιαγραφών επεξεργασία και παραγωγή γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, τα οποία προέρχονται από τους βοσκοτόπους της Φθιωτικής γης και τοπικούς παραγωγούς και τα οποία αποτελούν μοναδικά προϊόντα για το καθημερινό τραπέζι των Φθιωτών πολιτών.

Ο κ. Συμεών συνεχάρη το Διοικητικό προσωπικό και όλους τους υπαλλήλους του εργοστασίου και ευχήθηκε την από Θεού δύναμη στην καθημερινή τους διακονία.

Ακολούθως ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε την εταιρεία «Κopanis S.A» στο 4ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λαμίας –Αθηνών όπου κατόπιν προσκλήσεως της Διευθύνσεως χαιρέτισε την έναρξη εργασιών του προγράμματος «THE TASTE SHOW», το οποίο διοργανώνει και υλοποιεί η εταιρεία «Κopanis S.A» με σκοπό να καθιερώσει ένα νέο θεσμό ως πρόσθετο κανάλι επικοινωνίας με τους επαγγελματίες και κύριο στόχο την έμπνευση αλλά και τις νέες τάσεις στο χώρο της μαζικής εστίασης.

Ο Σεβασμιώτατος μέσα από τις επισκέψεις του αυτές έστειλε για μια ακόμη φορά ένα μήνυμα στήριξης της τοπικής οικονομίας και της αναγκαιότητας αμοιβαίων συνεργασιών για το καλό του τόπου μας. Επίσης, συνεχάρη προσωπικό και εργαζόμενους για την ποιότητα των παρεχόμενων τους εργασιών και υπηρεσιών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.