Συνεχίζονται οι ποιμαντικές περιοδείες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών σε όλο το εύρος της δικαιοδοσίας της Μητροπόλεως Φθιώτιδος, όπου ο κ. Συμεών ιερούργησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο ανταποκρινόμενος σε ευγενείς προσκλήσεις θεσμικών φορέων, εκπαιδευτικών μονάδων, Συλλόγων και μεμονωμένων προσώπων.

Ο Σεβασμιώτατος στο πλαίσιο αυτό, αυτές τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, τέλεσε το 40νθήμερο μνημόσυνο της μακαριστής μοναχής Πελαγίας στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Λιβανατών, ενώ ανταποκρίθηκε στις προσκλήσεις του Συνδέσμου Συνταξιούχων του Δημοσίου Ν. Φθιώτιδας, του Συλλόγου Εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Λαμίας, του Συλλόγου Λαογραφίας και Παράδοσης Καμένων Βούρλων, του Λυκείου Ελληνίδων Λαμίας, των Υπαλλήλων του Δήμου Λαμιέων, του 31ου Νηπιαγωγείου Λαμίας, του 17ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας, του 14ου & 20ου Δημοτικών Σχολείων Λαμίας, της Διευθύνσεως Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Φθιώτιδος, της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (ΔΟΥ) Λαμίας, του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καμένων Βούρλων, της Κοινότητας Λαμίας, του Ραχουτείου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Λαμίας, καθώς και του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, των οποίων ευλόγησε και τις σχετικές βασιλόπιτες και απηύθυνε λόγους πνευματικούς και πατρικούς.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών συμμετείχε και χαιρέτισε και την Ημερίδα Πρόληψης Υγείας στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας «Αθ. και Μαίρης Ακρίδα», καθώς και εκπροσώπησε την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος στην επίσημη τελετή εορτασμού της «ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΨΑΛΤΟΥ» στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.