ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ: Ευαγγέλιο Κυριακής: Κυριακή Αγίου Λουκά - Αισιοδοξία και Χαρά. Παρακολουθήστε από το κανάλι της ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE την ερμηνεία και τη σημασία του Ευαγγελίου της Κυριακής του Αγίου Λουκά, με την επιστροφή των εβδομήντα δύο μαθητών και την αγαλλίαση του Ιησού.

Κυριακή Αγίου Λουκά – Ευαγγέλιο Κυριακής: Λουκ. Ι’ 16-21. Μελετήστε το Ευαγγέλιο Κυριακής και κάθε ημέρας από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online.

Αισιοδοξία και Χαρά
Ήδη είχαν αρχίσει να επιστρέφουν οι Εβδομήκοντα μαθητές από τις περιοδείες τους. Ο Κύριος τους είχε αποστείλει ανά δύο για να κηρύξουν τον ερχομό της Βασιλείας του Θεού, αφού πρώτα τους έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες, αλλά και ειδική Χάρη για να επιτελούν θαυμαστά σημεία.

Εγγυημένη νίκη
Όπου πήγαιναν, ομιλούσαν εξ ονόματος Εκείνου, και ό,τι έπρατταν, το έπρατταν με τη δύναμη του Ονόματός Του, όπως ακριβώς τους είχε πει:

Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Όποιος ακούει εσάς και υπακούει σε σας, υπακούει σε μένα. Κι όποιος παρακούει εσάς, παρακούει εμένα. Κι εκείνος που παρακούει εμένα, παρακούει τον Θεό, που με έστειλε στον κόσμο.

Αφού τελείωσαν λοιπόν την περιοδεία τους, γεμάτοι χαρά επέστρεψαν κοντά Του και Τού ανήγγειλαν με ενθουσιασμό τα θαυμαστά γεγονότα που έζησαν:

Κύριε, ακόμη και τα δαιμόνια υποτάσσονται σε μας με την επίκληση του Ονόματός Σου!

Η συνέχεια στο άρθρο Ευαγγέλιο Κυριακής – Ερμηνεία: Κυριακή Αγίου Λουκά – Αισιοδοξία και Χαρά (Βίντεο)

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)
  1. Ειρηνη 3 χρόνια πριν

    Υπερ αποκτησης του Αγιου Πνευματος οποιου θελει κ συνεργαζεται
    Ευχαριστω

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.