ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE LIVE ΤΩΡΑ- Ευαγγελισμός της Παναγίας - 24 Μαρτίου 2021 - Ώρα 18.45 - Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού - Εσπερινός.

Εκκλησία Live Εσπερινός – Ευαγγελισμός της Παναγίας Live, Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ζωντανά. 24 Μαρτίου 2021 18.45 – Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Παναγίας.

Η δεσποτικοθεομητορτική εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ο Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 18.45. Ευαγγελισμός της Θεοτόκου Εσπερινός.

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Τετάρτης 24 Μαρτίου 2021 18.45 με τον Εσπερινό του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: π. Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 18.45
Ευαγγελισμός της Παναγίας – 24 Μαρτίου 2021 – Ώρα 18.45 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Εσπερινός.

Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Η ιστορία του ύμνου της Παναγίας «Αγνή Παρθένε Δέσποινα»: Ένας ύμνος που δείχνει και περιγράφει την μεγαλοπρέπεια, την ομορφιά, την δύναμη και την αγάπη της Παναγίας μας, Της όντως πραγματικής και ουράνιας Μητέρας μας.

Αυτός ο πραγματικά όμορφος και συνάμα κατανυκτικός και θεάρεστος ύμνος, έχει γραφτεί από άγια χέρια, τα χέρια του Αγίου Νεκταρίου του Αιγίνης.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.