ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ: Ο Πανηγυρικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 18.00 - Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας.

Εκκλησία Live – Εσπερινός Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ζωντανά. Πανηγυρικός Εσπερινός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου – Ευλογία και Αγιασμός. Εσπερινός 24 Μαρτίου 2022 στις 18.00 το απόγευμα. Ο Ευαγγελισμός της Υπεραγίας Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας. Επανάσταση 25ης Μαρτίου 1821.

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ: Ακολουθία Πανηγυρικού Εσπερινού Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 18.00.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ: Ο Πανηγυρικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 18.00 – Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και Αειπαρθένου Μαρίας.

ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΑ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Πέμπτης 24 Μαρτίου 2022 της εορτής του Ευαγγελισμού της Παναγίας με την παράκληση και τον Πανηγυρικό Εσπερινό live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 18.00
ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ Εσπερινός. Πανηγυρικός ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ της εορτής Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου – Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 – Ώρα 18.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Παράκληση και Εσπερινός Ευαγγελισμού της Παναγίας. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ευαγγελισμοσ τησ Θεοτοκου
Παναγια
Θεοτοκοσ
Ευαγγελισμοσ
Εσπερινοσ
Παρακληση
24 Μαρτιου
25 Μαρτιου
vesper service live stream
Божественная литургия

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.