ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ: Τις τελευταίες εβδομάδες ανησυχητικές διαστάσεις έχει λάβει η δημοσίευση του Ευαγγελίου κάθε ημέρας από blog αμφιβόλου προελεύσεως.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, είναι η μοναδική επίσημη εφημερίδα που καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια δημοσιεύει το Ευαγγέλιο και το Ευαγγέλιο Κυριακής.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεχόμαστε καταγγελίες ότι συγκεκριμένα blog που διατείνονται πως υπηρετούν την ορθοδοξία, κλέβουν καθημερινά τον κόπο των Πατέρων του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και το βάζουν με λανθασμένο όμως το πρωτότυπο και την απόδοση.

Για να εξηγήσουμε στους αναγνώστες τι ακριβώς κάνουν:

Εξαιτίας του ότι αδυνατούν να το αντιγράψουν όπως είναι, επειδή γνωρίζουν πως θα έλθουν αντιμέτωποι με σοβαρές ποινικές κυρώσεις, το παραποιούν και το δημοσιεύουν με έναν τρόπο που κάνει το κείμενο ακατανόητο και προσβάλλει το Ιερό Ευαγγέλιο.

Είναι τέτοιος ο βαθμός της απόγνωσης ορισμένων (ανεπάγγελτων ανθρώπων) που αντιγράφουν καθημερινά όλα σχεδόν τα άρθρα, αλλά και τον τρόπο που τα δημοσιεύει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και τα βάζουν ως δικά τους.

Καλούμε τους πιστούς να αναφέρουν στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE οποιονδήποτε προσπαθεί να παραποιήσει την εργασία Ιερέων για να αποκομίσει κέρδος και να βγει από την αφάνεια.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.