Μοιάζει απίστευτο αλλά συνέβη! Τα γυρίσματα του ελληνικού βίντεο κλιπ για την Eurovision, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην Σύμη, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις από την τουρκική πλευρά. Τι έχει γίνει;

Η 24χρονη Αμάντα έφτασε τις προηγούμενες μέρες στην Ελλάδα, όπου μετέβη στην Σύμη, για να γυρίσει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision. Ποιος να πίστευε άραγε αυτό που θα ακολουθούσε τις επόμενες ημέρες;

Eurovision 2022: Αντιδράσεις για το βίντεο κλιπ στην Σύμη
Οι Τούρκοι εντόπισαν… πολιτικούς σκοπούς στο βίντεο κλιπ!

Με τα γυρίσματα, λοιπόν, να έχουν ολοκληρωθεί δεν άργησαν οι πρώτες αντιδράσεις από την τουρκική πλευρά. Οι γείτονες εμφανίζονται ενοχλημένοι από την επιλογή του νησιού καθώς θεωρούν ότι η Ελλάδα χρησιμοποιεί τον θεσμό για πολιτικούς! σκοπούς. Σε κάποιες ,ακραίες, αναρτήσεις μάλιστα έφτασαν στο σημείο να αναφέρουν πως η Σύμη είναι τουρκική…!

Αξίζει να τονίσουμε ότι όλα αυτά τα σχόλια δεν έγιναν μόνο στα social media αλλά και σε επίσημες σελίδες που αφορούν το μουσικό διαγωνισμό, ο οποίος θα λάβει χώρα τον Μάιο στην Ιταλία. Θέση για όλα αυτά πήρε μέχρι και ο δήμαρχος της Σύμης, Λευτέρης Παπακαλοδούκας: «Καλό θα είναι εμείς να κάνουμε την δουλειά και να διαφημίσουμε το νησί μας και την Ελλάδα. Οι Τούρκοι μπορούν να λένε ότι θέλουν εξάλλου και οι ίδιοι ξέρουν ποια είναι η αλήθεια. Δεν συμφέρει κανέναν να ανεβάζουμε τους τόνους. Είναι ένα ανόητο δημοσίευμα. Να ευχηθούμε τα καλύτερα για το τραγούδι μας».

Βέβαια όλα αυτά μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω και φανερώνουν πως κάποιοι επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν ακόμα και έναν αθώο μουσικό διαγωνισμό για να προβάλλουν τις ακραίες απόψεις τους.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.