Με αφορμή το θάνατο 28 χρονου στο Άγιο Όρος μετά από τροχαίο ατύχημα δημοσιεύουμε μαρτυρίες Γερόντων για το ρόλο της αστυνομίας σε διάφορα συμβάντα μέσα στο Άγιο Όρος. Ανέχονται αμάξια ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: ΝΤΟΜΙΝΟ αποκαλύψεων για τη δράση των καταληψιών στο Άγιο Όρος με ΑΜΕΣΗ ανοχή και συνέργεια από μεμονωμένα όργανα της Τάξεως.

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση των ρασοφόρων ΓΟΧ καταληψιών της Εσφιγμένου στο Άγιον Όρος με την ανοχή της αστυνομίας.

Ο μοναχός π Γαβριήλ στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE μιλά για τις βιαιοπραγίες, ψυχολογικές και σωματικές που δέχεται η αδελφότητα της Εσφιγμένου από τους ΓΟΧ καταληψίες, περιγράφει με δραματικό τρόπο την ΒΕΒΗΛΩΣΗ των αρχαίων λειψάνων του Ιστορικού Μοναστηριού της Εσφιγμένου από τους φανατικούς εγκληματίες.

Ακόμη, ο π Γαβριήλ αφήνει σαφείς ΑΙΧΜΕΣ προς τις Αρχές αναφέροντας πως γίνονται καθημερινά εκκλήσεις προς την αστυνομία αλλά τα όργανα της τάξεως ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ στις παρανομίες. Επιτρέπουν διέλευση ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ αυτοκινήτων στο Άγιον Όρος, έχουν ΑΜΕΣΗ επαφή, κάνουν μέχρι και επισκέψεις στους καταληψίες μέσα στο Μοναστήρι την ίδια στιγμή που οι Ορθόδοξοι Μοναχοί της Εσφιγμένου υπό τον ΗΡΩΑ Καθηγούμενο ΑΥΤΗΣ Αρχιμανδρίτη Βαρθολομαίο βρίσκονται υπό συνεχή απειλή και τους αντιμετωπίζουν σαν να είναι θύτες και όχι θύματα.

ΚΑΝΕΝΑΝ δεν έχει κάνει την παραμικρή ΔΗΛΩΣΗ για το θέμα της Εσφιγμένου, ΔΕΝ Έχει ακουστεί από επίσημα χείλη μέσα στο Άγιον Όρος όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ΓΟΧ καταληψίες αρνήθηκαν στην αρχαιολογία να ελέγξει τη Μονή – Καθημερινά άνθρωποι που δεν ανήκουν στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ λειτουργούν στην Αγία Τράπεζα που λειτουργούσε ο Άγιος Γρηγόριος Παλαμάς.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.