ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ : Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας, τη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η δια ζώσης λειτουργία των Δημοτικών σχολείων και των Νηπιαγωγείων.

Από τη Δευτέρα, 11/1/2021, επανερχόμαστε στο πρόγραμμα λειτουργίας του σχολείου όπως πριν την αναστολή λειτουργίας της 13ης Νοεμβρίου 2021.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι αθλητικοί όμιλοι και οι αθλητικές δραστηριότητες έχουν ανασταλεί. Η απογευματινή μελέτη και οι υπόλοιπες δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ- ΩΡΑΡΙΟ

Χθες, με πλειοψηφία, η Επιτροπή επαναβεβαίωσε την εισήγησή της για το άνοιγμα νηπιαγωγείων, δημοτικών και ειδικών σχολείων την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου.

Στη συνεδρίαση, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, καταγράφηκε έντονη αγωνία για ενδεχόμενη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων σε διάστημα δέκα με δεκαπέντε ημέρες μετά τις εορτές αλλά και τα Θεοφάνια, ενώ κάποιοι από τους λοιμωξιολόγους εξέφρασαν έντονες επιφυλάξεις – έως αντιρρήσεις – για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων, πριν αποτυπωθούν οι συνέπειες της χαλάρωσης των περιορισμών στις γιορτές.

Την περαιτέρω παράταση του lockdown, με κλειστά καταστήματα, κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία, ανθοπωλεία και χωρίς τη δυνατότητα παραγγελίας μέσω του click away προσανατολίζεται να προτείνει η πλειονότητα των μελών της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων κατά τη νέα σύσκεψη που θα έχει σήμερα στις 12 το μεσημέρι, προκειμένου να καταλήξει και στην τελική της εισήγηση προς το Μέγαρο Μαξίμου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.