Γκαφατζής αποδείχθηκε ένας ιερόσυλος ο οποίος διέρρηξε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στο Παναιτώλιο και άρπαξε ολόκληρο το παγκάρι, καθώς διαφεύγοντας άφησε πίσω του την... «ταυτότητά» του από την οποία κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν οι αστυνομικοί!

Ο 27χρονος δράστης παραβίασε την κεντρική είσοδο της εκκλησίας χρησιμοποιώντας έναν σιδερολοστό, «σήκωσε» το παγκάρι το οποίο περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό και έσπευσε να εξαφανιστεί. Φαίνεται, όμως, ότι… ξέχασε πως είχε πάει στο ναό με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα και διέφυγε περπατώντας ή με κάποιο μέσο στο οποίο τον περίμενε συνεργός του.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Αγρινίου που ενημερώθηκαν για την διάρρηξη, βρήκαν τη μηχανή που εγκατέλειψε κατά τη διαφυγή του και διαπίστωσαν ότι δεν είχε δηλωθεί κλοπή. Έτσι, από την κρατική πινακίδα κυκλοφορίας ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του νεαρού ιερόσυλου και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου. Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε ως μέσο για την διάπραξη κλοπής.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.