ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ : Σύμφωνα με το έγγραφο του ΑΣΕΠ σε τελική φάση επεξεργασίας και έκδοσης βρίσκονται οι εξής διαγωνισμοί: 167 στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και 20 θέσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ : Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν προσλήψεις για 8.590 μονίμους υπαλλήλους.

Σύμφωνα με το έγγραφο, σε τελική φάση επεξεργασίας και έκδοσης βρίσκονται οι εξής διαγωνισμοί:

167 στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και 20 θέσεις στον ΟΠΕΚΕΠΕ
Μόνιμοι διορισμοί μέσω των νέων προκηρύξεων 1ΓΤ/2020 και 2ΓΔ/2020 για εκπαιδευτικούς ΤΕ, ΔΕ .

Συνολικός σχεδιασμός για 5.250 διορισμούς

2909 μόνιμοι με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Επεξεργασία σχεδίου προκήρυξης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (Κατάστημα Κράτησης Δράμας) για την πλήρωση 240 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ- Μέσα στον Φεβρουάριο αναμένεται η έναρξη των αιτήσεων

Εντός του Φεβρουαρίου αναμένεται να εκδοθεί η προκήρυξη για τη νέα κοινωφελή εργασία του ΟΑΕΔ που θα περιλαμβάνει περίπου 36.000 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων σε δήμους, περιφέρειες, κέντρα κοινωνικής πρόνοιας και υπηρεσίες υπουργείων σε όλη τη χώρα.

Το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα προσφέρει εργασία οκτάμηνης διάρκειας, ενώ θα ενταχθούν εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, ηλικίας έως 67 ετών, οι οποίοι τουλάχιστον έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η ημερήσια αμοιβή θα διαμορφωθεί στα 21,84 ευρώ, ενώ η μηνιαία έως 546 ευρώ.

Οι άνεργοι που θα υποβάλουν αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ και θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από έναν έως τρεις δήμους για μία και μόνο ειδικότητα.

Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν αντιστοιχούν σε εκατοντάδες ειδικότητες Υποχρεωτικής, Δευτεροβάθμιας, Τεχνολογικής και Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, όπως διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων, υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού προσωπικού φύλαξης, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΠΕΚΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.