ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : Η… πολυθρύλητη προκήρυξη αφορά συνολικά 36.500 θέσεις εργασίας, ωστόσο φαίνεται πως το Υπουργείο Εργασίας κωλυσιεργεί να στείλει στον ΑΣΕΠ τα παραρτήματα που απαιτούνται. Αν ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, μετά θα πρέπει να γίνει η Δημόσια Πρόσκληση από τον ΟΑΕΔ, ο οποίος έχει δηλώσει πολλάκις από την πλευρά του πως είναι απόλυτα έτοιμος!

Όπως εξηγεί ο κ. Σπυρίδων, τους εμπλεκόμενους φορείς προβληματίζει το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί με τα μισά σχεδόν παιδιά σε κάθε τμήμα για την αποφυγή διάδοσης του covid 19.

Κοινωφελής Εργασία 2020 – ΟΑΕΔ: Σε φαρσοκωμωδία τείνει να εξελιχθεί το θέμα με την Κοινωφελή Εργασία, με χιλιάδες ανέργους να περιμένουν από τον… Απρίλιο την προκήρυξη, η οποία πηγαίνει για Ιούλιο!

Η… πολυθρύλητη προκήρυξη αφορά συνολικά 36.500 θέσεις εργασίας, ωστόσο φαίνεται πως το Υπουργείο Εργασίας κωλυσιεργεί να στείλει στον ΑΣΕΠ τα παραρτήματα που απαιτούνται.

Αν ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα, μετά θα πρέπει να γίνει η Δημόσια Πρόσκληση από τον ΟΑΕΔ, ο οποίος έχει δηλώσει πολλάκις από την πλευρά του πως είναι απόλυτα έτοιμος!

Το αλαλούμ συνεχίζεται και κάπως έτσι, η προκήρυξη δεν αναμένεται να βγει εντός Ιουνίου οπότε πηγαίνουμε για… Ιούλιο!

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΣΠΑ: Η πρόσκληση για αιτήσεις στο πρόγραμμα από το φθινόπωρο αναμένεται να εκδοθεί τον Ιούνιο και εκτός απροόπτου θα μπορούν να φιλοξενηθούν στις δομές 140.000 – 145.000 παιδιά, ενώ εάν τελικά ενταχθούν στο πρόγραμμα και οι μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο, τότε ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί κατά περίπου 15.000 παιδιά.

ΟΑΕΔ- Με τις διασφαλισμένες πιστώσεις ύψους 280 εκατ

Και τις συνθήκες προ της υγειονομικής κρίσης, το πρόγραμμα της εναρμόνισης μπορεί να εξυπηρετήσει 145.000 περίπου παιδιά, ενώ αν υλοποιηθεί το πρόγραμμα που αφορά τις μητέρες δημοσίους υπαλλήλους θα προστεθούν άλλα 15.000 παιδάκια και το κόστος θα ανεβαίνει κατά περίπου 30 εκατ. ευρώ.

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2020 ΕΕΤΑΑ – eetaa.gr – αίτηση – δικαιολογητικά – αποτελέσματα: Η πιθανή λήψη προληπτικών μέτρων προστασίας στους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς από το φθινόπωρο αν αυτό απαιτηθεί για λόγους υγειονομικής προστασίας από τον κορονοϊο, απειλεί να πλήξει το πρόγραμμα Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2020 ΕΕΤΑΑ «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής»,

όπως προειδοποιεί σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Σπύρος Σπυρίδων, διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), που υλοποιεί το πρόγραμμα.

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΑΕΔ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.