ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για κοινωνικό μέρισμα στο koinonikomerisma.gr από δικαιούχους που αναμένουν την πληρωμή ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως όσοι απορρίφθηκαν από το κοινωνικό μέρισμα, λόγω του ότι εντοπίστηκαν από το σύστημα ότι οι δικαιούχοι δεν ήταν κάτοικοι Ελλάδας τα τελευταία πέντε χρόνια, θα πρέπει να ξαναμπούν στο koinonikomerisma.gr.

Κοινωνικό μέρισμα Πληρωμή: Τι θα γίνει με τις αιτήσεις των υπερηλίκων

Άγιος Ελευθέριος – 15 Δεκεμβρίου: Οι γυναίκες επικαλούνται τη βοήθειά του

Οι υπερήλικες ( άτομα πάνω από 70 ετών ) οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια του μερίσματος και ως γνωστό δεν χρειάζεται να κάνουν αίτηση ενδέχεται να εμπίπτουν στο ίδιο πρόβλημα και για αυτό θα πρέπει να πατήσουν το κουμπί επαναξιολόγηση και να οριστικοποίησουν την αίτηση τους αφού εγκριθεί μετά τις διορθώσεις.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, αναμένεται να επανεξεταστούν και οι αιτήσεις των νέων ή μακροχρόνια άνεργων, που εξαιτίας ανασφάλιστης απασχόλησης δεν συμπλήρωσαν τον ελάχιστο ένα μήνα ασφάλισης ώστε να πάρουν κοινωνικό μέρισμα.

Βασικό στοιχείο για να εισπραχθεί επιτυχώς το κοινωνικό μέρισμα είναι η ωστή συμπλήρωση του αριθμού λογαριασμού (IBAN) όπου θα πιστωθεί το ποσό του κοινωνικού μερίσματος καθώς και στο e-mail και στον αριθμό κινητού τηλεφώνου είτε του ίδιου του δικαιούχου είτε (αν πρόκειται για υπερήλικα) κάποιου συγγενικού προσώπου.

Κοινωνικό μέρισμα 2018 – Επόμενη πληρωμή στις 21 Δεκεμβρίου

Νέα πληρωμή για το κοινωνικό μέρισμα θα είναι η 21η Δεκεμβρίου.

Παρακολουθήστε βίντεο με οδηγίες από το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

 

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

4 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Θα το παρουμε τελικα το μερισμα οση ηνε ανεργη και ανασφαλιστη

2
ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έχει εγκριθεί το μέρισμα από τις 10/12/18 αλλά δεν μπήκανε.

3
ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Έχει εγκριθεί το μέρισμα μου από τις 10/12/18 και ακόμα δεν έχει μπει στον λογαριασμό μου. που να απευθυνθώ?

4
Κυριακή γριβα

Βοηθήστε μας λίγο παραπάνω με την 5ετια. Εγώ έκανα επαναξιοκογηση γιατί δ έκανα δήλωση κάποιο έτος κι ενώ μ βγάζει εγκρίθηκε, από κάτω μ κόκκινο λέει λόγος μη έγκρισης δεν έχετε τις δηλώσεις των 5 ετών. Έλεος πια. Τι γίνεται;