Κάθε χρόνο και από τότε που ιδρύθηκε, δηλαδή το 2004, το Ταμείο ΠΙΣΤΗ χαιρετίζει τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα νέων της Ελληνο-Αμερικανικής κοινότητας χορηγώντας, με αξιοκρατικά κριτήρια, υποτροφίες σ’ εκείνους τους φερέλπιδες τελειόφοιτους λυκείου ανά την Αμερικανική επικράτεια που είναι πολλά υποσχόμενοι. Οι βραβευμένοι με την Υποτροφία Ακαδημαϊκής Αριστείας του Ταμείου ΠΙΣΤΗ, εντάσσονται σε ένα δίκτυο 600 και πλέον υφιστάμενων Υποτρόφων του Ταμείου, οι οποίοι επιδεικνύουν εξαιρετική ακαδημαϊκή διάνοια, την οποίαν οι Έλληνες πρόγονοί μας είχαν σε μεγάλη εκτίμηση και, επίσης, θαυμάσιο πνεύμα φιλανθρωπίας, κοινωνική υπηρεσία και καλή πολιτική συνείδηση, που βρίσκεται στον πυρήνα των Ορθόδοξων Χριστιανικών αξιών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι τελειόφοιτοι δημόσιων, ιδιωτικών ή ενοριακών λυκείων στις Ηνωμένες Πολιτείες που ξεκινούν προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών το φθινόπωρο του 2020 σε αναγνωρισμένο Αμερικανικό κολλέγιο ή πανεπιστήμιο 4-ετούς φοίτησης. Οι αιτούντες πρέπει να είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και μέλη ενορίας.

Η αίτηση διατίθεται από τη διεύθυνση:

FAITH Scholarships for Academic Excellence

Για περισσότερες πληροφορίες για το Ταμείο ΠΙΣΤΗ: Ταμείο για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό, επισκεφθείτε τη διεύθυνση:

Home

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.