Ραγδαίες εξελίξεις σε Μητρόπολη της Δωδεκανήσου-αποφασισμένος να παραιτηθεί δηλώνει στο στενό του περιβάλλον Αρχιμανδρίτης.

Μια πολύ θλιβερή είδηση έφθασε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, για το πρόσωπο ενός από τους πλέον αγαπητούς Ιερείς της Δωδεκανήσου, με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο και σημαντική καθημερινή κοινωνική προσφορά.

Ο Αρχιμανδρίτης, αισθάνεται πως η Μητρόπολή του δεν τον στηρίζει στο έργο του, εδώ και πολύ καιρό, και από το περιβάλλον του υποστηρίζεται πως τεχνιέντως του ασκείται αυτή η επιθετική συμπεριφορά με σκοπό να εξαναγκαστεί σε παραίτηση.

Ο εν λόγω άνθρωπος, καθ όλα άξιος Κληρικός, ουδέποτε έχει προκαλέσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Τουναντίον καθημερινά προσέρχονται στους Ιερούς Ναούς όπου ιερουργεί χιλιάδες άνθρωποι από το νησί, προσφέρει από το υστέρημά του αγαθά, φαγητό, φάρμακα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, χωρίς ποτέ να το διαφημίζει.

Από το περιβάλλον του γίνεται λόγος για συγκεριμένα ΄΄φέουδα΄΄, που έχουν συμμαχήσει σε βάρος του με αποτέλεσμα να δυσχεραίνουν το έργο του, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πόροι για την κάλυψη των αναγκών του ποιμαντικού.

Αδιαφορώντας όμως για τον πόλεμο που υφίσταται, ο άξιος Ιερέας, κάλυπτε από την τσέπη του όλες τις ανάγκες και τα έξοδα.

Ευχόμαστε πραγματικά να μη γίνει πράξη αυτή του η βούληση, όλες οι πλευρές να έλθουν σε διάλογο, να ξεπεραστούν οι διαφορές, διότι πραγματικά θα είναι τεράστια απώλεια η παραίτηση του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.