Σήμερα Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 13.00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εθιμοτυπική συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας στον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την παραπάνω επίσκεψη θεωρώντας τη σημαντική, πρωτίστως για να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του στην θέση του Περιφερειάρχη, αλλά και για να εκφράσει τις βαθιές του ευχαριστίες – και εκ μέρους όλων των Φοιτητών – για την αδιάλειπτη πολυετή βοήθειά του στην Ακαδημία Βελλάς.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο κ. Καχριμάνης βοήθησε έγκαιρα – μαζί με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας κ. Μάξιμο – στην αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η σχολή μετά τους καταστροφικούς σεισμούς τον Οκτώβρη του 2016, με αποτέλεσμα να μην χαθεί το τότε χειμερινό εξάμηνο.

Ο κ. Περιφερειάρχης αφου μας ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία μας να τον επισκεφθούμε, διαβεβαίωσε οτι θα συνεχίσει να μας στηρίζει όπου μπορεί και για το οτιδήποτε.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του στην Περιφέρεια Ηπείρου μέσα σε θερμό και ευχάριστο κλίμα διαρκώντας περίπου 20′. Τα μέλη του Δ.Σ. που παραβρέθηκαν στην συνάντηση ήταν, ο Πρόεδρος Γεώργιος Κωνσταντινόπουλος και ο Α’ Αναπληρωτής του Ευάγγελος Ζυγούρης, ο Αντιπρόεδρος Ανδρέας Λάζαρης, ο Γραμματέας Απόστολος Παπανίκος και ο Αναπληρωτής Ταμίας, Γεώργιος Τσουμάνης.

Τον ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο και πολυσχιδές έργο του!!

Με εκτίμηση,

ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.