Τον Διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών Τρικάλων Ταξίαρχο κ. Παπαγεωργίου Γεώργιο επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν. Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου, ο αντιπρόεδρος Αθανάσιος Τζέλης και ο Ταμίας Ευθύμιος Σπύρου την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024.

Η εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό και θερμό κλίμα, καθώς το Δ.Σ και ο νέος κ. Ταξίαρχος είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να συζητήσουν από κοντά για διάφορα ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ δωρισαν στον κ. Ταξίαρχο εναν Σταυρο Βυζαντινής τεχνοτροπιας και τον Άγιο Ιωάννη τον Δαμασκηνό και του ευχήθηκαν ολόθερμα καλή δύναμη στο έργο του με την βοήθεια του Χριστού και του Αγίου Ιωάννη του Δαμασκηνού, και τον διαβεβαίωσαν ότι το Σωματείο θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε δράση και ενέργεια που σηματοδοτεί την πρόοδο και την προαγωγή της Σχολής.

Ο κ. Ταξίαρχος ευχαρίστησε θερμά το ΔΣ των Τρικαλινών Ιεροψαλτών για την επίσκεψη και τις ευχές τους, και τους διαβεβαίωσε για την ολόθυμη διάθεσή του να έχει αγαστή συνεργασία μαζί τους.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.