Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο του νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχου κ. Ευάγγελου Φαλάρα.

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος κ. Ευάγγελος Φαλάρας συνοδευόμενος από τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καρδίτσας, Πύραρχο κ. Γεώργιο Νταουτά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο.

Ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη με πολλή χαρά τους δύο Διοικητέςτον νέο Περιφερειακό Διοικητή των Π.Υ. Θεσσαλίας και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Περιφερειακός Διοικητής με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για την υποδοχή, τονίζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Να αναφερθεί ότι ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος κ. Ευάγγελος Φαλάρας έλκει την καταγωγή του από το Προάστιο Καρδίτσας, το οποίο ανήκει στην Μητροπολιτική μας Περιφέρεια.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.