Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο του νέου Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχου κ. Ευάγγελου Φαλάρα.

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος κ. Ευάγγελος Φαλάρας συνοδευόμενος από τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καρδίτσας, Πύραρχο κ. Γεώργιο Νταουτά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Τιμόθεο.

Ο Σεβασμιώτατος υπεδέχθη με πολλή χαρά τους δύο Διοικητέςτον νέο Περιφερειακό Διοικητή των Π.Υ. Θεσσαλίας και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.

Ο κ. Περιφερειακός Διοικητής με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας για την υποδοχή, τονίζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο της τοπικής Εκκλησίας.

Να αναφερθεί ότι ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, Αρχιπύραρχος κ. Ευάγγελος Φαλάρας έλκει την καταγωγή του από το Προάστιο Καρδίτσας, το οποίο ανήκει στην Μητροπολιτική μας Περιφέρεια.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.