Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019, ο Αρχιπλοίαρχος, κ. Νικόλαος Ισάκογλου, Διοικητής της 1ης Περιφερειακής Διοικήσεως Λιμενικού Σώματος, συνοδευόμενος από τον Λιμενάρχη Κορίνθου, κ. Παναγιώτη Πολυζωΐδη, Αντιπλοίαρχο, στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας, όπου είχε κατ᾿ ιδίαν συνάντηση με τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο, παρουσία και του Πρωτοσυγκέλλου της Ι. Μητροπόλεώς μας, Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεγχρεών κ. Αγαπίου.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, και μέσα σε πολύ θερμό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας καθώς και η συνεργασία του Λιμενικού Σώματος με την Εκκλησία, δύο θεσμών, που ο ένας σέβεται και τιμά τον άλλον.

Ο Ποιμενάρχης μας εδέχθη μετά χαράς την προσφορά θυρεού της 1ης Περιφερειακής Διοικήσεως, που του προσέφεραν οι υψηλοί επισκέπτες και ευχαρίστησε αμφοτέρους για την ευγενική επίσκεψή τους προσφέροντάς τους «ευλογίες» μεταξύ των οποίων και η Ι. Εικόνα του Αποστόλου Παύλου, Ιδρυτού της Τοπικής μας Εκκλησίας, προκειμένου να τους συνοδεύει και τους ενδυναμώνει στην επιτέλεση των σπουδαίων και δύσκολων καθηκόντων τους προς εξυπηρέτηση πάντοτε του Λαού μας.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.